Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadtam a barátnőmmel, veszítettem, hogyan valósítsam meg? 23/L
Figyelt kérdés
A fogadás tárgya nem lényeg, viszont a vesztesnek, tehát nekem, keresnem kell egy vadidegen pasit akit legalább kézzel ki kell elégítenem.
Ha az utcán leszólítok valakit, tuti hogy rövidnek néz és elhajt.
2019. aug. 10. 14:23
11/21 anonim válasza:
Nem nagy dolog, imádom ha kézzel.. Még hálátlan sem lennék.
12/21 anonim válasza:
Ez Akkora kamu :D de ha mem az enyém kiverheted. Írj
13/21 anonim válasza:
Adj fel hirdetést a neten még válogathatnál is melyiket vered ki
14/21 anonim válasza:
Hogyan tudnád a barátnőd előtt bizonyítani, hogy megtetted? Mert hazudhatja a férfi is és te is, hogy megvolt.
15/21 anonim válasza:
Én itt vagyok egy vadidegen pasi, vállalom, hogy a barátnőd előtt nekem kézzel kiverd. Ígérem gyors leszek
16/21 anonim válasza:
Én csak akkor vállalnám a két lány előtt, ha valamennyire szimpatikusak is lennének mindketten. Tehát első találkozásra nem feltétlen lennék benne ilyenben. Kell szimpátia is. Ha nem jön be a másik fél, fel se áll.
17/21 anonim válasza:
Oké, elvesztetted a fogadást. De mi van, ha ezt nem teszed meg idegen férfivel?
18/21 anonim válasza:
Este simán megtudod ezt valósítani, bármilyen sráccal szerintem , aki szemben jön.
19/21 anonim válasza:
Elmentek egy messzebbi városba, ahol nem ismer titeket senki (ha ez számít), elmentek egy szórakozóhelyre és ott leszólítasz fiúkat és megkérdezed tőlük, benne lennének-e. Hogy aztán egyből ezzel kezded-e, vagy előtte beszélgetsz kicsit vele, te tudod. Érdemes valami szexi ruhát venned fel. De nem hiszem, hogy erre magadtól nem jöttél volna rá és ezért kérdezni kell. Nagy kamus vagy, hogy megszámold, hogy hányan írnak rád vállalkozó szelleműek.
20/21 mikeXxX válasza:
8# Ebben bízom én is talán nem lesz ennyi troll !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!