Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit tennétek velem ha éppen mennétek haza, és azt látnátok, hogy az ágyon keményen lovagolok a pasitokon?
Figyelt kérdés
Akkor én felteszem fordítva is a kérdést 😂2019. aug. 9. 21:33
11/29 anonim válasza:
Te pasiként lovagolnál az én pasimon? 😂😂😂
Kizárt!
12/29 A kérdező kommentje:
#11 Nő vagyok te nyomi 😂😂😂
2019. aug. 9. 21:47
13/29 A kérdező kommentje:
#11 Gondolom így már nincs kifogásod
😂😂😂
2019. aug. 9. 21:51
14/29 anonim válasza:
Habitus kérdése ki mit tenne, van aki "kikaparnám a szemét", más összetörne, megint más jelenet nélkül távozna. A végeredmény ugyanaz, valószínűleg a kapcsolat vége, Te pedig gazdagodhatsz egy olyan pasival aki rutinos félrelépő :)
15/29 anonim válasza:
Nem próbáljuk ki? Lehet az aktuális partnerem beszállna harmadiknak ;-)
48Ffi
16/29 anonim válasza:
most akkor én fekszem le azzal akit korábban kinéztem. 🤷♀️
Aha, értem. Tehát te már korábban is be akartál priccoltatni, csak ürügy kellett. De végülis a másik a szar. Lol.
17/29 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Egy embernek több ember is tetszhet.
2019. aug. 9. 22:27
18/29 anonim válasza:
Teged a hajadnal fogva puceran rangatnalak utcara a paromnak osszepakolnek elvennem a kocsikulcsat aztan mehet amerre lat😃
19/29 A kérdező kommentje:
Ajaj 😃
2019. aug. 9. 22:51
20/29 anonim válasza:
Valószínűleg kiakadnek. Először téged kérnélek nagyon komolyan számon, hogy tudtad e hogy akin ülsz annak kapcsolata van és úgy vagy gerinctelen, vagy mondjuk csak te is át lettél verve, hogy pl szingli a pasim. :D Aztán a válasz meg a reakciók függvényében kiosztanek egy budos nagy pofont. Onnantól kezdve te nem kellesz az egyenletbe mert ez magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!