Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzott már annyira valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzott már annyira valaki szexuálisan, hogy megőrültél érte?

Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Barátom, minden egyes alkalomkor 😏😏
2019. aug. 9. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Nem, mert az eszem mindig a helyén van.
2019. aug. 9. 14:42
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Igen,elegge szerelmes voltam bele,O nem viszonozta,mindennap eszembe jut a csajszi.
2019. aug. 9. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Igen, de nem lett az enyém soha sem 😟, lehet, hogy pont ezért...
2019. aug. 9. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Mai napig is :) pont azèrt mert lehetetlen lenne , tiltott gyümölcs , pedig a közelemben van mindig...(fèlreèrtès ne essèk nem a családom tagja)
2019. aug. 9. 14:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Hasonló helyzetben vagyok, sokszor a közelemben van.

Minden porcikáját kívánom annak a férfinak, tökéletesnek látom a testét.

Imádom a hangját, a mosolyát, a nevetését, a kisugárzását.

Minden vágyát teljesíteném, a fél karomat odaadnám, ha vele tölthetnék legalább egy éjszakát.

Biztosan jól csókol és isteni az ágyban.

Sokszor fantáziálok róla.

2019. aug. 9. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen , teljesen megèrtelek :) nehèz az ilyen , nekem èvek óta ez van :)
2019. aug. 9. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:
15%
#6, Drága Kérdező, köszönöm a bókot. 🙂 Biztosan te is zseniális vagy az ágyban, a fejed búbjától a kislábujjad körméig kívánom minden sejtedet. 😉
2019. aug. 9. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Elemi erővel vonzott magához, csak ránéztem és nedves lettem. Amikor kavartunk párszor valami olyat éreztem mint senki mással soha. Amikor megölelt és éreztem, hogy áll a farka annyira akartam hogy konkrétan fájt. Nagyon durva hatással voltunk egymásra, nem láttam évek óta de szerintem a mai napig leesne tőle a bugyim. Soha nem teljesedett be végül, le sem feküdtünk ami a mai napig bánt.
2019. aug. 9. 16:49
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 16:49 erdekes nem, hogy mik vannak?

pont ugyanigy voltam (vagyok) en is

basszus ha csak nezunk egymasra ahitatosan es akarmirol beszelgetunk, nedves leszek

amikor neha megolelt es szinte mar ott tartott, hogy megcsokol, elsirtam magam annyira kivantam

tok furcsa, hogy vannak ilyen emberek az eletben, akik ilyen qrva eros hatassal tudnak lenni rank... es latni hogy te is ilyen hatassal vagy ra... mikor hozzaerek a karjahoz es latom h dudorodik a gatyaja megall az eszem

2019. aug. 9. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!