Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjam vissza magam?
Figyelt kérdés
Ha nagyon rám jön a maszti, akkor hogyan álljam meg?2019. aug. 9. 13:55
1/9 anonim válasza:
Menj el sportolni,fozz,foglald le magad.
2/9 anonim válasza:
Miért kellene visszafogni?
Inkább csináld !!
3/9 anonim válasza:
Ne fogd vissza magad! Keress hozzá partnert!
4/9 anonim válasza:
Nem kell azt megállni, annak idején fiatal koromban gyakran én is napi háromszor, de akár ötször is kivertem...
5/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ez nem úgy működik, hogy rám jön és akkor csinálom. Munkahelyen elmegy mellettem valaki, aki nagyon bejön és beindulok, nem mehetek masztizni. Nem akarom, hogy kirúgjanak.
2019. aug. 9. 14:05
6/9 anonim válasza:
Menj el wc-re és könnyítsél magadon. Biztos megtudod oldani.
8/9 anonim válasza:
Ne fogd vissza magad :D Vagy kérj segítséget :D
9/9 A kérdező kommentje:
Pont ez a problémám, hogy kimegyek és leüvöltik a fejem, hogy hol voltam ilyen sokáig. Nyilván nem mondom meg mit csináltam.
2019. aug. 9. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!