Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szoktatok arra gondoln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok arra gondolni hogy valaki talán rátok gondol maszturbálás közben?

Figyelt kérdés

Úgy értem akik csak futólag vagy látásból ismernek de látjátok rajta hogy tetszetek neki. Kolléga, iskola társ, egy boltos ahova jártok, stb.

Ha igen, mit éreztek? Undor, legyezi a hiúságotok, izgató? Élvezitek ha látjátok hogy valaki kíván?

Férfi vagyok.

2019. aug. 9. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez fura, de engem izgat ha felizgatok valakit, és rám gondol elélvezés közben, mindegy ki az illető, mert ko érzéssel tölt el, hogy vonzónak és szexinek tart, érdemesnek arra hogy fantáziáljon rólam és a végén ennek látható eredménye is van
2019. aug. 9. 17:25
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es, engem meg az ilyen nők izgatnak mint te! :-P
2019. aug. 9. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

"Férfi vagyok."

No-no, azért ne túlozzunk, ha kérhetem.

2019. aug. 10. 12:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Férfit írtam, nem furkót. Szokványos képzettársítás de én nem keverem.
2019. aug. 10. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor minden találkozáskor azt látom egy fiú tekintetében, hogy szinte "levetkőztet" a szemével, akkor eszembe szokott jutni, vajon engem képzel el amikor csinálja magának. A választ persze sosem fogom megtudni.

Nekem legyezi a hiúságom ez a gondolat. Egy bizonyos fiú osztálytársam esetében pedig még izgat is, hogy láthatón kíván engem.

2019. aug. 19. 04:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezeket a válaszokat vártam! :)
2019. aug. 19. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!