Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szoktatok arra gondoln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok arra gondolni hogy valaki talán rátok gondol maszturbálás közben?

Figyelt kérdés

Úgy értem akik csak futólag vagy látásból ismernek de látjátok rajta hogy tetszetek neki. Kolléga, iskola társ, egy boltos ahova jártok, stb.

Ha igen, mit éreztek? Undor, legyezi a hiúságotok, izgató? Élvezitek ha látjátok hogy valaki kíván?

Férfi vagyok.

2019. aug. 9. 13:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Nem erdekel hogy esetleg ram masztizna. Ha igy van akkor egészségére!
2019. aug. 9. 13:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam erre gondolni...hogy talán ő rám gondol.

Valakivel megy a fantázia, valakivel nem.

2019. aug. 9. 13:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam - meg én is szoktam egy srácról, akit a boltban látok mindig és állati jó frizurája van.
2019. aug. 9. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan erdekel ha ram gondol maszti kozben akkor egeszsegere neki
2019. aug. 9. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez még sosem jutott eszembe, de nem zavarna. Sőt. :)
2019. aug. 9. 13:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszen, ha vki rám gondolva masztizik.
2019. aug. 9. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Az attól függ... ha egy nőnek nem szimpatikus az illető, akkor vagy hidegen hagyja hogy az illető maszturbálás közben mire gondol, vagy nagyobb valószínűséggel inkább taszítaná.

Ha szimpatikus, avagy nagyon tetszik neki a srác/pasi/férfi akkor nem az jut elsőre eszükbe hogy maszturbálás közben rájuk gondol-e, hanem hogy a pasival hogyan lehetne "összejönni", mikor meri már megtenni az első lépést a pasi a VALÓSÁGBAN.

2019. aug. 9. 13:35
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Néha belegondolok, hogy esetleg ha tetszek valakinek fantáziál-e rólam...?

Nekem tetszene, és legyezné a hiúságomat.

Kinek ne tetszene, ha izgatónak tartják?

Remélem eszébe jutok annak a pasinak, akivel flörtölök vagy legalább álmodik velem valami erotikusat... :)

2019. aug. 9. 13:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha előtte beszélgetek egy fiúval valahol, vagy ha látom több ideig megnéz, akkor átfut az agyamon egy ilyen kósza gondolat.
2019. aug. 9. 14:16
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sexológus te tényleg az vagy, vagy csak név?

Általánosságban igaz lehet de azért minden ember más, mást vált ki belőle.

2019. aug. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!