Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 190 cm magas vagyok, és a hímvesszőm 13 cm?
Szerintem lehetne nagyobb is. 19 éves vagyok szóval nőni már nem fog, évek óta ekkora.
Mi lehet a baja hogy nem nőtt nagyobbra? A vastagsága kicsivel 4 felett van.
Nem baj. Teljesen átlagos méret.
És nincs összefüggésben a magassággal.
Dehogy baj!
Nagyon vonzó egy magas férfi.
Az intim méreteddel sincs gond. A lényeg hogy tudd használni és ne legyél 2 perces.
Én nem értem hogy honnan jön ez a legenda hogy az intim méret bármennyire is összefügg a magassággal.
Lehet valaki 2m 20 centi magas egy 6 cm-es kukival és lehet valaki 160 cm-es egy 30-as lőccsel is.
Ez kb olyan mintha azt mondanánk hogy a nők mellmérete függ a globális felmelegedéstől valamint az 51-es körzetben észlelt ufók fogmosási szokásaitól.
Előzőnek: A méret valamilyen szinten korreál a magassággal, egy magas embernél kicsivel nagyobb az esély, hogy a farka is nagyobb. De ettől függetlenül egy két méter magas embernek is lehet kis farka, csak kisebb rá az esély valamivel.
Kérdezőnek: A méreted közel átlagos, vastagságban lehet hogy nagyobb is vagy az átlagnál (kb. 12,5 cm kerület) egy kicsivel. Nincs "baja", ekkora és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!