Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak ebben az esetben?
Van egy fiú, akivel június eleje óta egy nyelvtanfolyamon vagyunk. A tanfolyamon heti 2-3 alkalommal találkozunk, plusz hogyha egy társasággal megyünk valami buliba, moziba stb. Nem mondanám annyira barátnak, inkább csak haver. Ez a fiú követ instán. Az instám privát, de mivel ismerős, engedélyeztem neki a követést. Múlt pénteken volt egy házibuli, ahol mindketten ott voltunk. Ez ilyen bográcsolós, sütögetős buli volt. Akkor a pasi eléggé sokat ivott, és mikor mentem még fát hozni a tűzre, felajánlotta hogy jön velem. Mikor eltávolodtunk a többiektől, valahogy a nyaralásra került szó. Akkor bevallotta, hogy kiverte a nyaralós képeimre. Azokra amelyek bikiniben/fürdőruhában készültek. Utána mikor faggattam, azt is bevallotta, hogy nemcsak a nyaralós képekre, hanem azokra is amikben rövidnaciban, topban vagyok. Tehát ami kicsit sokat mutat a bőrből. Engem ez nagyon meglepett, mert kb még jelét sem adta hogy vonzódna hozzám. Azóta mióta ezt bevallotta nem beszéltünk. Szombaton fogok vele találkozni, akkor lesz közös óránk. Nem tudom hogy viselkedjek vele. Hozzam szóba a dolgot, vagy esetleg tegyek úgy mintha nem is mondott volna semmit?
Ui:Mindketten 18 évesek vagyunk ha ez számít valamit.
Nem tudom, nem nézem mostanság a gyk-t, szóval nem is írtam ki ilyen kérdést.
Hát aranyos meg minden, de nem járnék vele.
Részeg ember mindig őszinte.
Igen, régen virágot vittek a férfiak, de gyanítom régen is maszturbáltak. Azzal a különbséggel, hogy akkor nem lehetett bikinis nők képeit nézegetni az interneten. Szerintem ha ilyen képet teszel fel magadról, akkor ezzel számolj...
Ha Neked szimpatikus a srác, akkor mutasd ki, bár ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne hagyd lerohanni magad.
Ha nem tetszik, akkor csinálj úgy, mintha nem hangzott volna el ez a mondat.
Ha tetszik, akkor fogadd pozitívan, ha nem tetszik akkor meg ne reagálj rá, viselkedj terméseztesen mintha mi sem történt volna ennyi.
Ha ábrándozó fiúként írtad le a történetet akkor meg úgyis mindegy - élőben inkább ne próbáld meg, többre mész ha inkább megcsókolni próbálod a kiszemeltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!