Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/30 anonim válasza:
Nekem ennél is kisebb jelenleg... Cserélnék veled. Szerintem ne aggódj emiatt :D
N/21
2/30 anonim válasza:
Minden cici szép cici.
Még ha nem is szimetrikus.
A férfiakat nem érdekli az ilyen.
9/30 anonim válasza:
Női szemmel én azt mondom, hogy gyönyörű melleid vannak. Hogy kinek mekkora tetszik, az nagyon változó.
És hidd el, később Te is rá fogsz jönni, hogy mennyire lényegtelen, ha egy férfinak fontos leszel, ez nem fogja érdekelni.
10/30 anonim válasza:
Ez jó ciciméret... Kíváncsi lennék a gazdájára is feltéve ha nem buta mint a föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!