Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit gondoltok arról, ha egy lánynak minden hónapban van egyékszakás kalandja?

Figyelt kérdés

2019. aug. 8. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Azt gondolom, hogy sorra kellene kerülni...
2019. aug. 8. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy egészségére.

Férfiként már engem zavar, hogy a nőket rengetegszer elítélik egyéjszakás kalandok miatt. Ezért van annyi lány/nő, akik nem merik megélni a vágyaikat.

Ébresztő emberek, ez nem a 18.század!

2019. aug. 9. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Semmit! Ha hetente lenne neki egy vagy kettő, akkor sem gondolnék róla semmit. Az ő élete, ha így szereti így csinálja. Más meg vagy senkivel vagy csak kapcsolatban.

Mivel pasi vagyok , ha jól néz ki a lány, akkor nyilván eszembe jutna, hogy jó lenne ha az egyik én lehetnék, de ennyi. Élvezze az életét! Ha kapcsolatban lesz, majd nem csinálja.

Utolsó mondatból következik amit már egyik korábbi válaszoló is mondott, ha kapcsolatban van és úgy csinálja, akkor az megcsalás. Ha a barátnőm lenne nem venném jó szívvel azért...

2019. aug. 9. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban gáz de ő dolga amugy meg az ő dolga és nem találnék kivetni valót csak védekezzen mert fontosabb mint hinné. Volt ismerős aki allergiás lett a spermára és annyit mondott a doki hogy akinek sok partnere volt akik belé is élveztek annál van erre egy csekély esély.. :/
2019. aug. 12. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem semmk baj. Normál párkapcsolatban nem illik ilyeneket csinálni, de úgy általában nézve tök okés a dolog. Azért vagyunk hogy éljünk, megéljük az életet.
2019. szept. 8. 00:05
 16/16 anonim ***** válasza:
OK.
2019. szept. 16. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!