Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mennek az egyejszakas kalandok?
Figyelt kérdés
Pl tinderen ha megismerkedtek es egyejszakasba vagtok. Hogy tortenik? Csak levetkoztok es egymasnak estek? Mi a menete egy kalandnak? 18 L2019. aug. 8. 13:34
11/15 anonim válasza:
Nekem csak majdnem osszejott több is lehetett volna, de a sors nem akarta, pedig szetadtam volna
12/15 anonim válasza:
Anno ha megtetszett valaki oda mentem hozzá, meghivtam valami italra, beszélgettünk, táncoltunk, szórakoztunk. Mikor ebből elég volt megkérdeztem hogy van e kedve otthon folytatni az estét. Vagy belement és hozzá vagy hozzám mentünk. Volt hogy sétáltunk, volt hogy taxival.
Haza értünk, eggyütt fürdés és volt hogy már a fürdőben lerendeztük egymást... utána jöhetett az ágy :D
Visszaemlékezni jó ezekre a kalandokra
14/15 anonim válasza:
azért van egy kis minimális beszélgetés, small-talk, iszogatás, nevetgélés, főleg ha jó vagy benne, akkor ez egy előjátékkal is felér.
Ha nem vagy jó benne, akkor egyszerűbb a lényegre térni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!