Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az úszómesterek?
Figyelt kérdés
Ki mit gondol róluk?2019. aug. 7. 21:23
1/8 anonim válasza:
Semmi különöset, piros uszonacis pasik jutnak eszembe, akik egyhelyben ülnek.
2/8 anonim válasza:
Nekem eddig nem jöttek be, de az öcsém úszni jár, és az uszodában olyan helyes úszómester volt, hogy azt meghalok a látványától.
3/8 anonim válasza:
Változó. Én nemrég voltam egy uszodában, a srác (igen, ő volt a vízimentő!) unottan ült a medence mellett, és sutyiban az érettségire tanult.
Még meg is döbbentem, hogy ha esetleg valami baj lenne, akkor egy 18 éves srác van ott, aki vasággyal 55 kg.
4/8 anonim válasza:
Volt exem aki úszómester volt, nem volt kifejezetten szexi teste amúgy de ha idegenként látom úszómesterként tuti ráizgultam volna, nagyon helyes volt a kis szettjében.
6/8 anonim válasza:
A jóképű úszómesterek igen, nagyon is.
L
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :) szerintem is tudnak jól kinézni, csak vicces az a vastag naptej csík az orrukon amit a filmekben látni néha 😃
2019. aug. 8. 00:31
8/8 anonim válasza:
Én nem foglalkozás alapján vonzódom a férfiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!