Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Főként lányokhoz szól a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként lányokhoz szól a kérdésem! Hány menetet bírtok egymás után?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy a lányok többször is el tudnak élvezni egy menet alatt, de magamon azt vettem észre, ha orgazmusom lesz, utána nem esik jól, ha folytatjuk az aktust.

Más is így van ezzel?

Mégcsak 2 hónapja veszettem el a szüzességem.

22L

2019. aug. 7. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Orgazmus után érzékenyebb leszel, lehet emiatt. Ilyenkor kérd meg a párod, hogy csinálja finomabban vagy hagyjátok addig abba, kényeztesd szájjal, kézzel.

Én utána is szeretem, eddig csak max 2x mentem el aktus közben.

2019. aug. 7. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Négyet bírok, de abból 2 esik igazán jól. A második a legintenzívebb és legerőrebb orgazmus.
2019. aug. 7. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
En egyszer tudok elmenni es kesz. Utana erzekenyebb lesz es nem esik olyan jol a szex. De ha varunk kicsit utana mehet tobb menet csak akkor reszemrol orgazmus nelkul. De attol meg ugyanugy tudom elvezni:)
2019. aug. 7. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is ugy vagyok mint az utolsó válaszoló.

24 L

2019. aug. 7. 18:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első orgazmus nagyságától függ. Ha az első egy egetrengető orgazmus volt, akkor utána nagyon érzékeny a csiklóm, és nem akarok másik menetet. Vagy ha van másik menet, akkor több idő kell az orgazmushoz, és utána max már csak egyszer élvezek el. Ha viszont kisebb orgazmus volt az első, utána jöhet több menet is. Eddig a legtöbb 4 volt egymás után, de akkor már nagyon érzékeny volt a csiklóm, és az utolsó orgazmus nagyon nehezen jött.
2019. aug. 7. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vagyok, mint a #3-as válaszoló.

22/L

2019. aug. 7. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Többet, de kell pihenés közte.
2019. aug. 7. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:

2-3 mat

18/l

2019. aug. 7. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ház, annyi szokás. A multi avagy többszörös orgazmust ugyanúgy nem kell "kergetni" mint a hüvelyi orgazmust - van aki képes rá, van aki nem, de ettől még teljesen tökéletes és kiegyensúlyozott lehet a szexuális élete. A többségnek egyébként általában kell a "kettő között" egy kis pihenő (mégha olyanok is vannak akiknek nem, sőt).
2019. aug. 7. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
2-3 általában mindig megvan. Az első tart a legtovább, és a partnertől függ hogy utána milyen, előfordul hogy a második erősebb, a harmadik még intenzívebb. Hosszú szenvedélyes szeretkezéseknél előfordulnak kissebb, kevésbé intenzív orgazmusok is, de ezeknél kevesebb idő is kell két élvezés közt. Esetenként olyan rövidre csökken ez az idő, hogy szinte egybefolynak. Nagyon élvezetes, de nagyon kimerítő tud lenni.
2019. aug. 15. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!