Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szexszel kapcsolatos dologról?

Figyelt kérdés

A barátommal épp szexhez készülődtünk, mire ő arral kért, hogy mozogjak, táncoljak valami erotikusa, hogy felizguljon. Erre én mondtam, hogy én ezt nem szeretném, mert nem érezném magam jól közben, ebből a szempontból szégyenlős vagyok. Egyébként bármikor kielégítem orálisan stb.

Végül nem lett a dologból szex emiatt.

2019. aug. 7. 14:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Üzenem az összes olvasónak/válaszadónak, hogy már teljesen megszokott, hogy ezen az oldalon általában két össze nem illő ember valami csudálatos oknál fogva mégis egymás mellett tengődik.

És most tőlem jön az a tipikus sablon duma, de nem érdekel. Ha nekem lenne egy nőm akit szeretek, akkor nem lennének ilyen extra vágyaim. Nehogy már csak akkor izguljak fel rendesen rá, ha táncol is előttem. Magára a nőre, annak testére, érintésére, és annak személyiségére fogok beindulna. Ahova mindig extra kell, ott vagy nagyon ki van égve az ember szexuálisan, és az ingerküszöbe túl magasan van, vagy nagyon nem illenek valóban össze.

Azt meg nekem nem kell magyarázni, hogy két össze nem illő ember miért van együtt. Ésszerű, hogy azért, mert normális nincs, aki kapcsolatra is hajlandó. És akkor jönnek az ilyen "félmegoldásos" kapcsolatok, hogy a szex egyáltalán nem jól működik, de azért ki van hangsúlyozva, hogy szeretik egymást. Az a kérdés, hogy kinek akarnak hazudni ezzel? Nekünk vagy maguknak is? Ahol jól működik egy kapcsolat, ott viszonylag minden jól működik. Nem, nem tökéletes sehol semmi, de működik. Itt viszont a szex nem működik, ha a csaj nem táncol.

2019. aug. 7. 15:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Az anális szex is érdekelné.
2019. aug. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!