Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szexszel kapcsolatos dologról?
A barátommal épp szexhez készülődtünk, mire ő arral kért, hogy mozogjak, táncoljak valami erotikusa, hogy felizguljon. Erre én mondtam, hogy én ezt nem szeretném, mert nem érezném magam jól közben, ebből a szempontból szégyenlős vagyok. Egyébként bármikor kielégítem orálisan stb.
Végül nem lett a dologból szex emiatt.
Nem fogsz örülni annak amit mondok te nem illetek össze.
Ha tőled nem kapja meg más nőtől fogja jön a megcsalás és úgyis vége lesz. Ha ilyen téren nem egyeztek ne erőltessétek.
* nem nagyon.
Kb havonta 1x. Vagy talán ritkábban.
Jo ez nem a vilag vege olyannal ugyse talalkozik az ember akivel 100%osan ugyanazt szeretik a szexben ugyanugy ugyanakkor. Ilyen nincs. A tanc szerintem nem olyan nagy dolog (legalabb nem az analis oklozes izgatja:DD) szerintem probald legyozni a szegyenlossegedet:) ha jobban erzed magad akkor tancolj fehernemuben nem tok puceran. Amugy meg a pasid azert van veled mert tetszel neki, ugy sincs olyan amit eddig nem latott volna rajtad:) ha kenyelmesebben erzed magad, akkor ne messze, hanem kozel hozza tancolj pl ultesd le magad ele az agyra es kozben simogathatod is mikozben kicsit ringatod a csipod stb vagy szekre ul es korbetancolod. Igy nem lesz olyanfura erzes mintha csak fekudne az agyban te meg tole x meterre magadban tancikolsz. En se vagyok tul magabiztos ilyen szituacioban de nekempl amit irtam segitett:) szerintem probald meg. Nyitni kell az uj dolgok fele, aztan ki tudja lehet annyira szexinek fogod magad erezni kozben hogy a pasid ott ul halal kivan mar de nem engeded hogy nyulkaljon csak tancolsz elotte es huzod az agyat..lehet elvezni is fogod hogy sovarog mar erted es meg jobb lesz a szex utana;)
Hajra!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!