Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választanád és miért?
1. Vékony testalkatú(!) ribizli típus, aki beképzelt, butácska, kissé tahó is, de legalább szexi.
2. Duci testalkatú(!) jó modorú, okos, kedves lány, aki nem egy szexi alkat - de legalább nőies.
Egyéb opciókra nem vagyok kíváncsi, csak a két "felkínált" lehetőségre. :D
A vékony lány nem változtat a viselkedésén, a duci pedig nem fog se hízni - se lefogyni.
Duci alatt ezt értem: [link]
Itt a kérdésnél hányan is írták, hogy a másodikat? Tudod, mit jelent a megerősítési torzítás?
(Privátban nyilván azok, akik nem merték a támadásoknak kitenni magukat.)
Az 1.-t választanám, mivel egy "duci" csajt kevesebb valószínűséggel lenne kedvem felszedni.
Ha a szexibb egy kis idő múlva sem változik, akármivel is próbálkozok, és tényleg csak egy ledér, akkor(és csak akkor) majd dobom.
1-es
Imádom a vékony, ribis lányokat. Az sem baj, ha butácska. Megőrülök értük!
48Ffi
Ha zsírba akarom tunkolni a farkamat, akkor bemegyek a Tescoba, és veszek 100kg disznózsírt. Sőt! Házhoz hozza a futár. A kövérek igénytelenek. A kövérség eleve igénytelenség, és legalább olyan súlyú lelki nyomorultság áll mögötte, mint a ribizliség mögött.
Mit kell ezen így felháborodni?! Én is eljárok sportolni, nem eszem meg a 16.szelet tortát (ha már 15-öt megettem), és hegyi bunkó sem vagyok. Engedtessék már meg, hogy ne adjam lejjebb a lécet!
A 2.-al szívesen megismerkednék. Imádom a telt nőket, számomra az a szexi alkat.
35/F
Azt hiszem ilyen opciók mellett papnak állok.
De valakit (khmm kérdező) nagyon irritál legalább egy vékony lány :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!