Melyik lányt választanád?
Figyelt kérdés
1. Gyönyörű, talpraesett, nagyszájú, önbizalom teli, vadóc, kedves, kislányos, jó természetű
2. Átlagos, csendes, bambácska, önbizalom hiányos, hisztis, féltékeny természetű
2014. aug. 28. 20:28
4/9 anonim válasza:
1
és én meg azt amelyiknek kisebb a melle xD
6/9 anonim válasza:
Úgy érzem, magad szerint te az első vagy, jól érzem?
Kevés az ilyen felsorolás, látni kéne meg beszélni velük.
7/9 anonim válasza:
Mivel nyilván az első vagy, szerintem az önbizalommal telit javítsd beképzeltre és mivel a 2. riválisod valószínűleg az Átlagos=szép, csendes=megválogatja kivel beszél, bambácska=álmodozó, önbizalomhiányos=~abb nálad és kicsit az átlagnál, hisztis=őszinte, féltékeny természetű=ragaszkodó, tehát a másodikat. Amúgy meg ha félretesszük ezeket a külsőn is múlik. Tegyél képet, ha jobb úgy arc nélkül (bár az _nagyon_ fontos) vagy tükrözd és rakd át fekete fehérbe, hogy ne lehessen google képkeresővel megtalálni kikről van szó.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem az első vagyok...
2014. aug. 28. 20:36
9/9 anonim válasza:
A második. Gyengéim a visszahúzódó, ártatlan kis csajszik, fōleg ha cuki pofija is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!