Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen szűzként szexkapcsolatba belemenni idősebb pasival rossz ötlet? Ti mit gondoltok?
Azonnal szexkapcsolat elsőre?
Igen elég rossz ötlet.
N
Ha én lennék az a pasi, akkor nagyon jó ötlet lenne! És még azt sem bánnám, ha szerelembe esnél :-) Sajnos kapcsolat szempontjából is csak jóval fiatalabb lányt tudok elképzelni magam mellé. :-(
48+Ffi
Nagyon is Jo.
En mar forditott helyzetbol irok. Otven fele milfkedek. Amugy Harminc eves voltam majd nem, mikor elvesztettem.
A fiatal fiukhoz csak most vonzodom fizikailag, de olyan onzo kis allatok, nem ertem, ebbol maradtam ki annak idejen, hogy hogy birjak lelkileg a lanyok.
Idosebb pasik lejottek a farol, jobban dugnak, gyozik nagyon is, viszont van bennuk onkontroll. Nem onzo pocsikek. Kifejezetten Jo valasztas.
Nalam ez valami Madonna fele elhulyules, de otven fele mar nem szuzen is mas a szitu.
Vagj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!