Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szõrtelenítetek? Férfiak/Nõk
Fentrõl lefelé? Mivel?
Kort és nemet írjatok.
Segítsetek mert sajnos késõnérõs típús vagyok.
Miket javasoltok?
Arcomat borotva géppel, hónamat vissza vàgom, fanszõrzetemet is rövidre vágom,körülbelül ennyi.
Mellem körül hogyan szedjem ki a hosszabb szõr szállakat?
Hasam eléggé el kezdett szõrösödni, mivel tudom le szedni úgy hogy ritkán keljen ott szõrteleníteni? azt tudom hogy a borotvától gyorsan nõl.
Kezemen hogyan?
Fenekemen hogyan?
Láb fejemen?
21F
Bocsi a sok kérdésért.
Lábat és hónaljat borotválok. Sima női borotvával. Abba az irányba amerre sikerül... A lenti szőrömet csak levágom, ha szükséges (strand pl). 18/L
Ha a melled körüli hosszabb szőr szállak alatt a mellbimbó körülieket érted, akkor azokan nem ajánlom kihúzni, mert benőhet utánna. Inkább ollóval vágd le a tövénél.
Az arcal kezdődő bekezdés ok.
Hasadon, kezeden, fenekeden, lábfejeden nem értem miért kellene szőrteleníteni, pláne férfi létedre... Valami nagyon extrém kategória vagy?
Hónalj, golyók : borotva
Farok fölött, mellkas : testszőrnyíró
Minden más természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!