Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz hogy a melegek kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a melegek kevésbé udvariasak a nőkkel?

Figyelt kérdés
Itt a "lovagiasságra" gondolok. Például a nők előreengedése, ilyenek. A melegeket kérdezem. Ez tényleg így van vagy ez is csak egy hülye sztereotípia?

2019. aug. 6. 13:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Jól írtad, tisztelet a kivételnek!

Én lennék a kivétel mert én csak barátkozni , beszélgetni szerettem volna velük és amit írtál első példaként azt is szóba hozni mert abban szerintem nincs semmi kivetnivaló mint két barát megbeszéli a nőket.

Mindenesetre nyeresen viselkedtek velem...

2019. aug. 6. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Ha csak azért vagy udvarias EGY(1) lánnyal, mert tetszik, akkor marhára nem vagy udvarias."

- hát sajna ez a valóság, a férfi egy szép lánnyal másképpen bánik mint egy átlagos, vagy csúnyácska lánnyal. Lehet szapulni, de a nők is ugyanúgy viselkednek. Egy szexi, férfias pasival teljesen máshogy beszélgetnek, mint egy rondább verzióval. Ezt el kell fogadni

2019. aug. 7. 07:52
 13/13 ftf1983 ***** válasza:
94%
Ez,de egy nagy hülyeség! Az, hogy ki bunkó és ki nem az nem a szexuális orientációjától függ. Amúgy én nagyon sok hölgytől hallottam, hogy a meleg pasik sokkal udvariasabbak, kedvesebbek, mint a heterók.
2019. aug. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!