Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ki hogy szereti a szopást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ki hogy szereti a szopást?

Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 23:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10. Köszi a választ!
2019. aug. 9. 14:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Imádom nèzni ahogy èlvezi amit csinál:) sosem kèrtem de gyakran kaptam mèlytorkot , de nem èn diktáltam a tempót , olyankor a másikra bízom magam úgy a legjobb , de mondjuk a lassú óvatos nyalogatást nem èlvezem :)
2019. aug. 9. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy csajom aki brutál jól csinálta. Szopta rendesen, szívta is és közben meg a kezével verte. És nem akarta hogy a szájába menjek el... párszor sajna sikerült, annyira jó volt :D Egyébként egyszer volt olyan is, hogy a csajszi rajtam gyakorolt és tanulta a szopit. Az is tökre izgi volt ahogy elkezdte kitapasztalni és egyre jobban belejött. Annyira élvezte, hogy orgazmusa lett én pedig elkezdtem nevetni mert nem akartam elhinni. Ettől annyira felizgultam hogy utána szetkúrtam szegénykémet és kapott egy másfajta, sokkal jobb orgazmust ;)
2019. szept. 1. 00:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mélytorkosan bőnyállal szeretem, az is jó, ha a haját vagy a fejét közben engedi fogni a lány. F 24
2019. szept. 1. 00:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem ha egy fiatal csaj rajtam gyakorolja hogyan kell csinálni. F
2019. szept. 8. 22:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2019. szept. 18. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

Jó kérdés! Mindenkinél más. Nálam elmondom mi van:

1. Finomság, érzékiség. Finóman kezdjed, lehelletnyi érintésekkel. Csókold, puszild körbe. Csókoljd végig. Fonoman érzékien és imádattal, tisztelettel. Lássam hogy imádja.

2. Jó ha térdel közben, hogy behódoló pozícióban legyen isteni falloszom előtt

3. Lassan és óvatosan szopja, nyalja a végét. Fogakkal nagyon vigyázni!!! De tényleg! Szar érzés amikor a makkom alatti érzékeny területet vágja karistolja. Ne!

4. Kezével csak fogja, irányítsa. Ne verje, ne sürgettesse! Nem akarjuk ezt sürgetni, tovább tartson annál jobb!

5. Nem muszály mindenképp a mélytoroktól öklenezned fuldokolnod. Hacsak nem akar a pasidcezzel alázni. Én ilyet nem szoktam akarni. Alázni máshogy is lehet.

6. Tipp: ha egy idő után rácuppansz a makk tetejére éy csak azt szívod, n,elveddel dörzsölöd, akkor nagyon fel fog izgulni de nem tud elmenni, csak kva nehezen. A falat kirúgná kínjában, h nem tudja ellőni. Aztán sikerül, vigyázz, magán kívül lesz.

Csak egy alap tipp. Szopással a könnyt is kicsalhatod belőle,meg a mar mar önkívületi állapotot. Egy életre nem felejti el az 100

2019. szept. 19. 01:20
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. szept. 19. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Lany vagyok de szeretek szopni imadom latni ahogy elvezi a pasi
2019. okt. 8. 00:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mélytorkos a kedvencem. :)
2019. nov. 30. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!