Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan vehetem észre/tudhatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan vehetem észre/tudhatom meg, hogy a suliban egy tanár vonzódik-e hozzám?

Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%

Neked semmi dolgod egy tanarral.Te meg kisgyerek vagy,Neki meg van elete.

76/F

2019. aug. 5. 17:41
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 Nem vagyok kislány. De önnek már biztos van valami foglalkoztatása az öregek otthonában, menjen inkább. :D
2019. aug. 5. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy újabb troll, nem érdemes reagálni sem.

Onnan tudhatod, hogy pl kivételezik veled. Többet mosolyog rád mint a többiekre. Ott felejti a tekintetét ahol nem illene. Ezek jelek. Direktbe ne várj semmit, ráfázhat ha bepróbálkozik és nem jön össze neki. De ha bejövős, adhatsz te is jeleket... Aztán várd a reakciót..

2019. aug. 5. 18:03
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 Köszi a választ! :) Nekem eléggé bejövős, szerinted hogyan adhatok finom(!) jeleket? Amit csak ő venne észre, nem feltűnő vagy közönséges
2019. aug. 5. 18:18
 5/14 A kérdező kommentje:
#3* Bocsi :D
2019. aug. 5. 18:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább az ö jeleit próbálnám meg mindig lereagálni, ez direkt visszajelzés hogy te fogtad az adást. De nem lennék túl merész, mert simán lehet, hogy részéről teljesen plátói az egész. Kevés tanár vallja be, de mindnek van kedvence, kedvenc osztály, kedvenc diák, lehet hogy neki te vagy.

Szóval legyen reakciód arra amit te jelzésnek érzel, esetleg megjátszhatod a kis mimóza lányt, te is felejtsd rajta a szemed, ha észreveszi csinálj úgy mintha zavarban lennél. Ez tetszeni fog neki ha valóban olyan a szándéka... De én nem kezdeményeznék!

2019. aug. 5. 18:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Néha rajtafelejtem a tekintetem (testén vagy az arcán a jobb?) , mosolyogva köszönök, plusz zavarba jövök. Ebből levágná hogy mi van?
2019. aug. 5. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Öööö, akkor lehet, hogy fordított a helyzet. Észrevette, hogy bejön neked. Miket csinál? Van jele hogy te tetszel neki?
2019. aug. 5. 19:23
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 Bocsi,nem voltam egyértelmű. Ezeket tervezem most majd csinálni. Szerinted az arcát nézzem többet, vagy a testét? :'D
2019. aug. 5. 19:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyébként már láttam hogy ő megnézte a mellem és úgy az egész testem többször.
2019. aug. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!