Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punciba pisilés hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punciba pisilés hogyan?

Figyelt kérdés
Nekünk sose jön össze N
2019. aug. 5. 14:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
nem csodalom, allo farokkal nem lehet hugyozni. 10 evesen azon toprengtem, hogy vajon hogy kerulik el, hogy szex kozbe a fiu veletlenul ne pisiljen a lanyba: hat igy
2019. aug. 5. 14:59
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem egyszer véletlenül összejött😁

Eldurrantam, de félig lankadt állapotban benne voltam a puncijában és csak finom lüktetéseket éreztem a farkamban. Aztán leesett, hogy valójában szép lassan pisil( get)ek...de élveztük 😜

2019. aug. 5. 15:00
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
Grat a jó kis fertőzéshez majd.
2019. aug. 5. 15:01
 4/16 anonim ***** válasza:
64%

Sehogy .

De ha akarsz egy jó kis bakteriális vertőzést hajrá

2019. aug. 5. 15:06
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
Szia. Hát az nem lesz egyszerű de lehetséges. Én is van mikor tudok vagy tudnék közben pisilni. Ez szerintem adottság is lehet. De aztán van akinek soha nem sikerül sajnos.
2019. aug. 5. 15:17
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Fertőzést nem fogsz kapni a pisitől.

Próbáljátok ki mennyei érzés,ha a partnered is akarja. Ejakuláció után működik,félig merev állapotban.

Engem annyira felizgat,hogy újra erekcióm lesz...😀

2019. aug. 5. 15:21
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Simán meg tudom valósítani.

36F

2019. aug. 11. 13:50
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Miert kapna fertozest? Ez hulyeseg. En pl imadom,nagyon felizgat,ha a parom a p*ncimba pisil. Neki ejakulacio elott is megy,es isteni erzes,ahogy kozben jar bennem a f*rka 😊
2022. jún. 1. 15:37
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Hogy a fenébe ne lehetne álló farokkal pisálni? Basszus ha ez így lenne, reggelente mocsok nagy bajban lennék
2022. jún. 23. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Normális vagy?
2022. jún. 23. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!