Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat mást is a tartogatás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat mást is a tartogatás?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat ha pl úgy alszom vagy úgy indulok el valahova hogy pisilnem kell. Gyakran szoktam tartogatni is, de a bepisilés és a pisiszex sem vonz. Más is van így vagy csak én vagyok ilyen?

2019. júl. 24. 01:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%

Hát ha szeretnél magadnak egy jó vesegörcsöt vagy vizelet visszatartási problémákat,akkor csak csináld...

Nem is értem,hogy izgathat ez bárkit is.

2019. júl. 24. 01:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi az okoskodást :)
2019. júl. 24. 01:54
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
Tényleg kialakuhat ettől vesekő. Csak okosan!
2019. júl. 24. 01:58
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Jelen!

Kb másfél órája tartogatom

A víz vert az elöbb !

Eddig bírtam irány a slozi

2019. júl. 24. 02:05
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Engem nem izgat
2019. júl. 24. 02:12
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Ez nem okoskodás,hanem tapasztalatból írom. Első voltam.
2019. júl. 24. 02:48
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Vesegörcsöt a tartogatás akkor okoz, ha van valami fejődési rendellenesség az uréterben, vesevezetékben.

Vesekő attól alakul ki, ha megváltozik a vizelet koncentrációja. Ez a szervezet anyagcseréjétől függ és nem a tartogatástól. Meg hát aki érzi, hogy kellemetlen, az nem szokja tartogatni.

A tartogatás kifejezetten egészséges, ha pisiingerrel jár. Ilyenkor dolgozik, összehúzódik a húgyhólyag és a záróizom. Tehát felér egy intimtornával és hólyagtornával. Ami nagyban javítja az egyén szexuális életét.

Nagyon káros hatású, mikor a szülő nem engedi tartogatni a gyereknek. A következmény csökken a pisiinger és kialakul a hólyagrenyheség. A hólyagrenyheség miatt nem ürül ki a vizelet teljesen pisiléskor és megromlik, bepang a vizelet a hólyagba. Ami gyakori hólyaghurutot, az elszaporodó baktériumok megváltoztatják a vizelet koncentrációját és vesekövességet is okoznak. Ami később vesegyulladást, vesegörcsöt okoz.

Tehát pont az okoz vesegörcsöt, vesekövet, ha valaki nem szokta tartogatni.

Ha valaki a renyhe hólyag miatt a tartogatásban túl jut azon a ponton, hogy megszűnik a pisiinger és csak a hólyag feszülése marad. Abban az esetben káros hatású a tartogatás. De hát nyilván ilyenkor nem élvezetes tartogatni, mert tompa alhasi fájdalommal jár. És a hólyag minél jobban feszül, annál élesebbé válik a fájdalom.

A pisiinger hasonló az orgazmus előtti kéjes érzéshez. Ettől izgató a tartogatás. Ha valakinek erős a hólyagja erősebb a pisiinger is. Ezt jelzi az erősebb pisisugár is.

Sőt ha valakinek egyre erősebb a hólyagja elérheti, hogy a vizeletürítés hasonló élményű legyen, mint az orgazmus.

2019. júl. 24. 04:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek nem véletlenül szeretik tartogatni. Nekik még alapból erős a hólyagizomzatuk, erősebb a pisisugaruk is. A vízzel is ezért szeretnek spriccelni, öntözni, locsolni stb.
2019. júl. 24. 04:10
 9/16 anonim ***** válasza:
14%

Engem nem izgat, de egy jó tanács, ha sokáig tartod vissza akkor akár hugyúti fertőzést is kaphatsz.

L

2019. júl. 24. 04:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Húgyúti fertőzést attól kaphatsz, ha szaros, vagy koszos kézzel nyúlsz a húgycsőnyíláshoz, vagy felfázol.

Egyébként divat bűntudatot, betegségtudatot kiváltani abban, aki élvezni próbálja az életet. Főleg szexuális területen. Mindenki maga tudja, hogy élni kíván-e ezzel az átokkal.

2019. júl. 24. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!