Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat mást is a tartogatás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat mást is a tartogatás?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat ha pl úgy alszom vagy úgy indulok el valahova hogy pisilnem kell. Gyakran szoktam tartogatni is, de a bepisilés és a pisiszex sem vonz. Más is van így vagy csak én vagyok ilyen?

2019. júl. 24. 01:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Én azt imádom, ha egy ( jó) lány/ nő tartogatja, ennél már csak azt imádom jobban, amikor már nem bírja tovább tartani és becsurog. Akkor már masszívan üveges a tekintetem 😁😁 és erősen dudorodik a gatyám.
2019. júl. 24. 08:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat :) aki meg azt írta, hogy ilyen még olyan bajom lehet tőle az kicsit tágítsa a tudását :)
2019. júl. 24. 09:12
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Az nem is jut a eszedbe kérdező,hogy csak figyelmeztetni akarnak? Hogy tudd milyen veszélyekkel jár? Az okoskodóknak pedig nagyon is igazuk van...
2019. júl. 24. 12:32
 14/16 gagica válasza:
88%
Ezzel én is így vagyok. Sőt! Azt vettem észre hogy ha nem üres a hólyagom, a szex is jobb. Nem pisi szex-azt én sem szeretem - egy hanem a rendes. Előbb jutok el a csúcsra. 😆... é3most már tudom hogy miért. A 7. válaszban leírták. 👍
2019. júl. 25. 16:29
 15/16 erogeen ***** válasza:
100%
Ezt én is szeretem. Gyakran indulok el úgy itthonról, hogy már kell pisilnem, de megiszom jó fél liter vizet. De ezt csinálom itthon is. Ennek az élvezkedésnek egyenes következménye, hogy időnként bepisilek. Nagyon felizgat, ha látok egy lányt, aki már alig bírja és még jobban, ha látom, hogy kell neki, de nem megy el, hanem csak szorongatja, esetleg be is pisil.
2020. okt. 29. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy az első írta tényleg bajod lehet belőle, de megtudlak érteni, énis imádom tartogatni annyira izgató érzés, mivel bajom lehet belőle ezért ritkán de szinte őrületig szoktam tartogatni, annyira jó érzés, én úgy szoktam hogy telefonnal és zöldteával beülök a wc-be és ott csinálom, neked is ajánlom, ha balaeset is történik max a wc csembe törik szét a nagy nyomástól ami kirobban belőled😀😂
2022. febr. 25. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!