Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meztelen képeket kért tölem mi lenne a jo lépés?
Én nem küldenék a helyedben neki!
Ha ez miatt kidob, akkor örülj is hogy megszabadulsz tőle.
Aki szeret az nem követel ilyen dolgokat..
Másrészt, legjobb baràtnőm szakított a pàrjával, majd másnap màr mindenki làthatta a meztelen kèpeket és a szexvideóikat.
Az exe mindenkinek megmutogatta a képet és a videókat. Ez ment hónapokon keresztül.
Ne akard átélni azt a megalàzást amit ő élt át!!
Nekem rengeteg képeim vannak az exeimről, de soha senkinek nem adtam és nem is adnám ki őket. Azzal, hogy képeket megkaptam tőlük egyben hatalmas bizalom is tőlük, így nem lenne korrekt visszaélni a bizalmukkal.
Másrészt én a helyedben úgy küldenék, hogy kitakarom az arcomat és olyan ismertető jeleket pl anyajegy ami rád utal. Így ha ki is kerülne, simán letagadhatod, hogy csak egy netes kép.
Páromnak mellemről vagy puncimról küldenék. Verje rá nyugodtan. Azokon amúgy sem látszik, hogy én vagyok. De ő tudja.
Ha meg megmutatja vkinek, hát így jártam. Nem érdekel.
"ez a minimum amit megtehetnék érte"
Ez a srác nem komplett.
Veszélyes játék, de bizonyos szempontból meg a párod részéről is érthető..
🤔Kompromisszum kell, pl legyen rajta a cicid, a puncid, a popsid, de arcra ne legyél felismerhető, vagy az ne is legyen rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!