Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom meztelen képeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meztelen képeket kért tölem mi lenne a jo lépés?

Figyelt kérdés
Már négy éve együtt vagyunk és most azt mondta kérne pár képet hogy azokra tudja verni meg hogy akar és ez a minimum amit megtehetnék érte de én nem szeretném magam igy kiszolgáltatni neki és ugy érzem már cska erre kellek neki viszont félek ha nem küldnenék elvesztem öt pedig mindnenél jobban szeretem
2019. aug. 5. 12:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%
Ha ilyen bizonytalan lábakon áll a kapcsolatotok, h ezen múlik szakít- e veled, akkor inkább ne küldj neki ilyet!
2019. aug. 5. 12:31
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
4 év után se bízol benne?
2019. aug. 5. 12:31
 13/30 anonim ***** válasza:
55%
ezt inkább csak akkor, ha 100% biztos vagy a kapcsolatotokban, és akkor is csak olyat, ami nem túl gáz
2019. aug. 5. 12:48
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Én nem küldenék a helyedben neki!

Ha ez miatt kidob, akkor örülj is hogy megszabadulsz tőle.

Aki szeret az nem követel ilyen dolgokat..

Másrészt, legjobb baràtnőm szakított a pàrjával, majd másnap màr mindenki làthatta a meztelen kèpeket és a szexvideóikat.

Az exe mindenkinek megmutogatta a képet és a videókat. Ez ment hónapokon keresztül.

Ne akard átélni azt a megalàzást amit ő élt át!!

2019. aug. 5. 12:58
 15/30 anonim ***** válasza:
77%

Nekem rengeteg képeim vannak az exeimről, de soha senkinek nem adtam és nem is adnám ki őket. Azzal, hogy képeket megkaptam tőlük egyben hatalmas bizalom is tőlük, így nem lenne korrekt visszaélni a bizalmukkal.

Másrészt én a helyedben úgy küldenék, hogy kitakarom az arcomat és olyan ismertető jeleket pl anyajegy ami rád utal. Így ha ki is kerülne, simán letagadhatod, hogy csak egy netes kép.

2019. aug. 5. 13:13
 16/30 anonim ***** válasza:
77%
vagy ne is küldj vagy csak olyat amin nem vagy egyértelműen felismerhető hogyha valami történne ne tudjon visszaélni vele mert az nagyon rosszul tud esni... 4év után már megkell tudnia állapítani hogy az valóban a te tested de ha rendes normális férfi akkor tisztelnie kéne annyira hogy nem várja el hogy évakosztümben arccal küldj neki képet.
2019. aug. 5. 13:19
 17/30 anonim ***** válasza:
27%

Páromnak mellemről vagy puncimról küldenék. Verje rá nyugodtan. Azokon amúgy sem látszik, hogy én vagyok. De ő tudja.

Ha meg megmutatja vkinek, hát így jártam. Nem érdekel.

2019. aug. 5. 13:26
 18/30 anonim ***** válasza:
64%

"ez a minimum amit megtehetnék érte"

Ez a srác nem komplett.

2019. aug. 5. 13:33
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Arcod ne legyen rajta. Közeliek legyenek és mindenki örül.
2019. aug. 5. 13:34
 20/30 anonim ***** válasza:
29%

Veszélyes játék, de bizonyos szempontból meg a párod részéről is érthető..

🤔Kompromisszum kell, pl legyen rajta a cicid, a puncid, a popsid, de arcra ne legyél felismerhető, vagy az ne is legyen rajta...

2019. aug. 5. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!