Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a fehér folyás?
A barátommal szeretkeztünk, aztán elmentem fürdeni, és meleg fehér valami folyt ki belőlem. A barátom a hasamra, szeméremdombomra ment, onnan le is töröltem még mielőtt mentem fürdeni egy törölközővel aztán le is mostam. Mi lehetett az?
Egyébként már szerda óta késik, nemtudom miért nem gondolnám hogy terhes vagyok,de azt olvastam hogy ha akkor szexelünk amikor késik a menstruáció utána meg szokott jönni.
Mindegy a lényeg nem is ez, mi lehetett az a fehér?
Szeretnétek babát? Védekeztek?
Lehetett az a barátod spermája, vagy a saját nedved is. 😀
Nem szokott folyásod lenni?
Lehet csak az volt.
A hüvely flórád és a puncidat frissen elárasztó átlátszó nedved összekutyult keveréke.
Pont olyan, mint amikor habosra vered a tojás fehérjét.
A mozgás következtében ilyenné válik.
Ha máskor nem tapasztaltál ilyet, akár az is előfordulhat, hogy a barátod nem vette ki időben a péniszét, így a sperma egy része még hüvelyedbe került.
Te tudod, mennyire bízol meg benne ilyen téren, de már nem egy olyan kérdést láttam itt a gyakorin is tizenéves kamasz sráctól, sőt huszonéves férfitól is, hogy nem merte megmondani a barátnőjének utóleg, hogy elszúrta a megszakított közösülést, és az első spriccentés a hüvelyébe ment, mennyi az esélye így a terhességnek.
De ha amúgy csak megszakított közösülést alkalmaztok védekezés helyett, eleve lehetsz terhes úgy is, hogy nem bénázza el a megszakítást a partnered, mert orvosi kísérletek eredményei alapján - a közhiedelemmel ellentétben - a férfiak közel 40 %-ánál kimutatható "számottevő mennyiségű - az angol forrásban 'considerable amount of" - életképes, jól mozgó spermium az előváladékban.
(Az egyik legjobb barátnőm kislánya is megszakított közösülésből fogant, ráadásul a ciklusa olyan időpontjában, amikor - elméletileg - eleve nem túl nagy esély lett volna rá.)
Valószínűleg sima hüvelyváladék, ami a nemi izgalom hatására bővebb (van akinél esetenként meglepően nagy mennyiségű) és az aktus közben "besűrűsödött", a hímveszőtől nem tudott kifolyni.
Ha nem használ hormonális fogamzásgátlót akkor természetes, hogy pár napot ingadozik a ciklusa aminek kismillió oka lehet.
Ha óvszert használnak és nem szakadt ki, akkor nincs gond. Ha megszakítással akkor lehet igen... a megszakítás, a naptár-módszer NEM védekezés, hanem hazárdjárék!
Ha bizonytalan abban, hogy állapotos-e akkor vegyen patikában tesztet, de még jobb ha a menstruáció tervezett időpontja + 2. hét után felkeresi a nőgyógyászát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!