Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben normális a fehér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben normális a fehér folyás punciból?

Figyelt kérdés
Volt gumi a barátomon, de kicsit félek, hogy kicsit kiszakadt vagy valami. Nekem ez az első, neki már nem, és azt mondja, ez normális.
2018. szept. 9. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
Hat nem tudom mi más FEHÉR folyna ki belőled, mint amit a barátod kiengedett magából?!
2018. szept. 9. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
jól mondja a barátod, normális, az a te nedved.
2018. szept. 9. 23:22
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi, ezt mondta a barátom is, akkor megnyugodtam
2018. szept. 9. 23:31
 4/14 anonim ***** válasza:
22%

S a saját nedv, miert fehér?

Nalam legalábbia nem az.

2018. szept. 9. 23:35
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen normális, hát a sajátod fehér a folyásod. Amúgy mi is óvszer védekeztünk először és én is megijedtem, hogy ugye azért semmi baj meg minden. Ha gondolod vagy van még kérdésed nyugodtan írhatsz.:)
2018. szept. 9. 23:52
 6/14 anonim ***** válasza:
2018. szept. 10. 00:29
 7/14 he84 ***** válasza:
0%
Hát én úgy tudom, nem normális ha az a fehér folyás a te hüvrelynedved valóban. Az gombás, vagy egyéb fertőzés jele lehet. Alapból egészségesen a hüvelynedvnek nincs színe.
2018. szept. 10. 15:32
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
7es hàt nem jol tudod
2018. szept. 10. 15:50
 9/14 he84 ***** válasza:
0%
De jól tudom. Alapból nem szabadna semmi kifejezetten fehérnek folynia a hüvelyből, mert az fertőzés jele. Legalábbis ha a férfi nem beleélvezett a hüvelybe, akkor egyéb nem lehet, csak a férfi spermája lehet. Az egészséges hüvelynedvnek nincs színe, hanem átlátszós a vízhez hasonlóan.
2018. szept. 10. 23:10
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
nem igaz amit leírtál. mi van azzal, hogy a ciklus befolyásolja a színét, állagát, mennyiségét...???
2018. szept. 10. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!