Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha kiverné nektek egy olyan lány, akibe nem vagytok szerelmesek, csak vonzódtok hozzá, akkor úgy jobban izgatna a kézimunka ha közben csókolgatná a nyakatok, és csókolóznátok? Vagy ha nincs érzelem akkor ezt inkább ne?
Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 01:12
11/14 anonim válasza:
én az érzelmes csókolgatást nem szeretem, max a páromtól, de egy kalandtól valami szenvedély kell, valami perverz, valami állatias.
Az lehet csók, de akkor az legyen erőteljesen, szenvedélyes.
A verés lehet bármilyen, rád van bízva, főleg ha figyeled a pasi reakcióját, akkor nem lehet baj.
A túl erős szorítás nem jó, én már összejöttem egy lánnyal aki úgy markolt rá mint egy satu és úgy szívta mint egy porszívó. Életem legrosszabb szexe volt, semmi élvezet. Lehet néha erősebben, de inkább legyen határozottabb, mint erős.
12/14 anonim válasza:
Igazából bárhogy tetszene, csak verje már ki egy lány!
13/14 anonim válasza:
Te rám írsz,elkezdünk dumálni. Az érzelem kialakulgat... Aztán a csókolózás is jöhet közben,azt ki nem hagynám! 😋
14/14 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm akibe egy cseppet sem voltam szerelmes viszont annál inkább vonzónak éreztem és ő volt a legjobb és legizgalmasabb nő egész életemben+. Szóval, volt ott minden nem csak csók azt nyugodtan elhiheted. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!