Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrák kapcsolatban élők, hetente hányszor jártok össze szexre?
a,Orális szex is van?
b,Hány év különbség van közted és a párod között?
c,Mivel védekeztek?
barátság extrákkal,extrákkal,szex,szexkapcsolat,orális szex,alkalmi kapcsolat,védekezés,férfi,nő,partner
Hogy sikerült "elfogadtatni" a lánnyal egy ekkora korkülönbséget?
Anyagiak is közrejátszottak?
Hol ismerkedtetek meg?
a, van
b, ő idősebb majdnem 3 évvel
c, óvszerrel minden esetben
Én vagyok a nő.
A. Természetesen van, mindketten vagyunk rá, igényeljük is.
B. 5 év az én javamra, én vagyok a nő.
C. Megszakítást alkalmazunk egy ideje, előtte gimi volt pár hónapig.
Változó a talik mennyisége. Van amikor heti 2-3 van, van amikor csak 1.
a) Van ahol van, van ahol nincs, de mivel nem a XXI. században vagyunk így a többségnél van.
b) Kinél mennyi, nem ettől függ.
c) Akinek van egy csepp esze az óvszerrel, hormonális fogamzásgátlóval, sprirállal, pesszáriummal, hüvelyzselével stb. - akinek nincs és teherbe szeretne esni az megszakítással vagy naptár-módszerrel.
Ettől nem lettél okosabb, de ha 100 választ írnak ide attól sem leszel - mert nem ettől függ, hanem Tőled és a partneredtől!
* vágyunk rá
* gumi
Előző voltam.
A-igen
B-6 év az én javamra (33 nő 38 ffi)
C-óvszerrel
Volt és van is, nem vagyok nőőőős, gyerek nincs.
Most
Én 53F ő 23L, öt éve járunk össze.
Imádunk franciázni akár egy óráig is felváltva aztán én 69-ezve megyek el.
Tablettát szed és nem vagyunk ide-oda kicsapongóak.
Hetente 1-3 alkalom, de időbeosztástól függ.
Nem pénzezünk, de néha kifizetem a telszámláját, csekkjeit, de úgy, hogy együtt megyünk be a postára, vagyis nem elkéri rá a pénzt (nincs gyanú a sumákra. ő alakitotta és akarta igy).
Régebben:
Én 46F ő 19L.
Igen, nagyon sokat franciáztunk. Én szeretek akár egy órán át franciázva-ujjazósmasszázzsal kényeztetni az eredmény minden esetben őrült orgazmusok nála.
Hozzátartozik, hogy persze nem áll a farkam egy órán át, de amikor kell, akkor mindig megoldja ő, mert neki kell hogy az ő szájába-kezébe keményedjek bele, mert akkor az neki szólt :-).
Mondjuk egész életemben a szép erotika-szex nálam mindenekelőtt állt, bármikor bármit félredobtam érte.
Viszont soha nem volt mögötte sumák, simli, csúsztatás vagy mellébeszélés.
Még egy apróság, rengeteg 18-20é lány orgazmusproblémáján segitettem (nem megakarlakdugni stilusban) és ezért nagyon hálásak voltak. A simlit, pénzre hajtást azonnal levettem és továbbléptem.
Minden van.
Pharmatex.
12 év a nő javára.
A) van (ez egyikkel csak az van)
B) 15-25
C) gumi
a, kedvtől függ
b, 16
c, semmivel
d, a kulcsszavakat rossz helyre írtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!