Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esti szetetkezes utan, mivel masodik menet nalam nincs, a parom titokban mazturbal. Miért lehet ez igy?
Figyelt kérdés
22/L2019. aug. 4. 19:13
11/20 anonim válasza:
Hogy fordulhatott meg a fejedben, hogy meleg?
Arról van szó, hogy neki nagyobb az igénye, mint neked.
12/20 A kérdező kommentje:
Titokban csinalja!
2019. aug. 4. 19:27
13/20 anonim válasza:
Minden pasi maszturbál, még azok is, akiknek van nőjük. Ez full normális. 🤷🤷
14/20 anonim válasza:
#13: persze, de nem rögtön szex után!
16/20 anonim válasza:
Én azon gondolkodnék el, h a pasim miért nem mer nekem szólni, h szeretne többet - miért kell titokban csinálnia... (lehet h a sárkány-gén befigyel?)
17/20 anonim válasza:
#16: pontosan ezt kérdeztem én is a 10-esben, de arra nem jött válasz...
18/20 anonim válasza:
Ha meleg lenne, akkor nem lett volna első "menet" sem. Azért teszi, mert kevés volt neki, több az igénye és azért titokban mert valószínűleg nem akarja Önt megbántani. Ha Ön úgy érzi, hogy a második már sok lenne, de szereti a párját és hosszabb távon is együtt szeretne vele maradni, akkor nyíltan mondja meg neki "nekem még egy már nem megy, de ha szeretnéd még szívesen kényeztetnélek" - hálás lesz érte a partnere.
19/20 anonim válasza:
amikor nekem már nincsen energiám a második menethez, akkor leszopom :) kényeztetem. kérdezz rá, vagy csak kapd be neki random :) nem fog ellenállni szerintem!
20/20 Kistál_és_a_bor válasza:
Hová lettél Kérdező..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!