Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen nyúltál magadhoz először?
Nem tudom konkrétan megmondani, mert én mindig is szerettem magammal játszani, emlékszem ovis koromban anyukám mindig rácsapott a kezemre, ha azt látta, hogy a bugyimba nyúlkálok. Aztán- még mindig ilyen icipici koromban, 6-7 évesen kb-, emlékszem, hogy először csak játékból, aztán amikor feldúlt voltam valami piti gyerekprobléma miatt, az ágy sarkára csúsztam, és ott "hintáztam", ami nagyon jó érzés volt, és utána nyugodtabb is lettem.
Olyan 11-12 évesen lehetett, amikor először csináltam ezt tudatosan örömszerzés céljából, de addig is rendszeresek voltak ezek az akciók (rendszeres alatt azt értsd, hogy minimum minden másnap, de gyakran volt olyan, főleg amikor unatkoztam, hogy napi többször is). Volt egy felfújhatós delfinünk, mostanság is látni ilyet a strandokon, azon szerettem a legjobban ilyesmit csinálni, de még akkor sem tudtam, hogy ez maszturbálásnak minősül vagy sem. Tulajdonképpen csak azt képzeld el, hogy lovagló pozícióban (felöltözve) hozzádörzsöltem magam mindenhez, ami jó érzést okozott. Olvastam sok szexuális felvilágosító könyvet, mindenki a felnyúlás meg ujjazás meg ilyen témákról írt, amikor a női maszturbálást részletezte, így nem kötöttem össze, ilyen ujjazásos témát meg már csak az után csináltam, hogy elvesztettem a szüzességem (megjegyzem, mái napig nem tudom magam megujjazni, és azt se szeretem, ha más próbálkozik. Egyszerűen semleges érzés, inkább csak zavaró. Hüvelyi orgazmusom pedig könnyedén és gyakran van, de azért ahhoz egy ujjnál jelentősen vastagabb dolognak kell bent lennie).
Az orgazmussal a mai napig nincs problémám, mindig nagyon könnyen jött. Szerintem részben azért, mert gyakorlatilag egész életemben ezt gyakoroltam :D
Most 26 vagyok, ha maszturbálok, még mindig csak egy párnát dugok magam alá.
Szerintem az én esetem mondhatni nem "normális", de természetes.
5, oviba kényszermasztiztam.
Meg azóta is....XDD
Én 13 évesen, de akkor még nem tudtam, hogy mi ez. Most háromszor annyi vagyok, és azóta is ezt csinálom.
Aki 42 évet írt, az vajon hogyan történt vele? És addig miért nem csinálta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!