Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy túl kicsi?
18 L vagyok. 1 hónapja vesztettem el szüzességem egy fiúval. Jó volt, bár a pénisze nem volt nagy, élveztem is, de állítólag ugye a szűzhártya miatt ilyenkor mindenképp vérzik. Ma lefeküdtem valakivel, másik fiúval, szex közben véresek lettünk. Nekem ez a második alkalom.
Lehetséges hogy az első partneremnek túl kicsi volt? És csak most szakadt át a szűzhártya? Ilyen van? Vagy más gond lehet?
Én sem véreztem az elsőnél, sőt utána sem.
Ez mindenkinél máshogy működik, de lehet h kicsi volt igen.
L
Hát...nehéz innét megmondani.
Én arra látok inkább esélyt, hogy a mostani kidörzsölt odabenn rendesen.
Ebben az esetben simán előfordulhat az is, hogy a szűzhártyád már rég nem volt sehol.
Ujjazgatás, nyílt lábmozdulatokkal járó sportok közben könnyen megpattan amúgy is.
Ha átszakadt, azt úgyis érzed ha vérzik ha nem. És majdnem mindegy mekkora az első pasidnak, tuti átszakította. Az hogy a másiknál volt vér, az lehet mástól is
Am én sem véreztem, de fájt
Jezusom ne ijesztgessuk mar szerencsetlent h mastol verzett:D annak sokkal kisebb az eselye. teljesen eletszeru h esetleg elso alkalommal nem teljesen szakadt at. Hiszen irtad h ez csak a masodik alkalom volt. Szoval abszolut lehet. Sot ha jol remlik nekem is volt meg kis ver a masodiknal es elegge fajt is. Akkor en se ertettem h hogy lehet ez. De utana mar elmult. Szoval ne parazz ez teljesen oke. Kovetkezore v az utan mar nem lesz ilyen
(23L)
Köszönöm a válaszokat!
Az első partneremmel tudtuk hogy csak szex lesz. Nem is akartunk többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!