Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon vékony 10 és fél centis pénisz már elég a nőknek ha nagyon figyelmes vagy és jó vagy orális szexben?
#20 Hát igen ezt én is érzem volt már a kezetekben a Cu-ba parfüm :) ?
Pontosan a 100ml üveg 17.5hosszú és körbe 13 Ekkora farok tövig megy minden nöbe valahova kicsit hosszú valahova még plussz 1-2 centivel mélyebbre tolom akkor rázza a kéj
22 évesen csontignyomot ruhacentivel 16-17cm volt a farkam rátett vonalzóval láttam bőven 4cm széles volt a hossza felénél nem a tövénél nem a makk alatt mivel 35évesen emlékszem épp elértem középen körbetekerve a ruhacentit passzentosan 12cm volt.4körül
most csontignyomott 19-19,5 is néha 4,3-4,5 széles de a körméretéből kiszámolva 4,1+ körbe 13cm passzentosan punciba-hengerbe dugva 17-18 bemegy.54mm normál masculan eletronically tested gumi 20évesen a tövéig görgettem és lazán fölment rá,most 40+ évesen 3-4-5cm nél van a töve felett a gumi vége és szorít a 60as gumi olyan kényelmes mint az 54 es 20-22 évesen.
Ja ja ja, most már mi vagyunk a komplexusosak, mert elmondjuk hogy a csajok többségének nem elég
a hüvely 7 centi alap állapotban, igen, és az megvan hogy rendkívül rugalmas és mikor igult állapotban van akkor többszörösére "nyúlik?"
igen ám, 14-15 centissel nem sok lányt fogtok kitölteni, ideje bevallanotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!