Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon vékony 10 és fél centis pénisz már elég a nőknek ha nagyon figyelmes vagy és jó vagy orális szexben?
hát nem tudom.. őszinte leszek 10 és fél centi plusz még vékony is.. az mondhatni nem túl nagy :D nem árt ha máshol "kompenzálsz", biztos nem használhatatlan csak ügyesnek kell lenni.. de ha téged nem zavar a méreted akkor nincs gond, ha magabiztos vagy a nők is úgy fognak hozzáállni
ez az én őszinte véleményem, hozzáteszem 20-asra sincs szükséged és a vastagság még mindig jobban számít mint a hossz
Kérdező:
Volt egy pasim, akinek 9 cm-es volt. Ennek ellenére szerettem, össze is költöztünk.
Amit csinált az ágyban, azt egyébként nagyon jól csinálta, és tényleg ügyes is volt. Mondjuk volt olyan arrogáns, hogy naponta a 2x elmondta nekem hogy ő milyen csodás szerető, de ez mindegy.
Később szétmentünk-nem a farka miatt!!!!
MÉGIS: amint szétmentünk, megvettem életem első vibrijét, ami végre végig ér bennem. nem elkeseríteni akarlak, de van, hogy ott a pókháló a sarokban, és az ember sehogy sem éri el...
Kérdező ne hallgass 40-60%valaszadokra, az összes komplexusos barom
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.
Hát akkor én most elmentem a fenébe ha nem baj :D
Azért lássuk be, nem mindegy, mennyire vékony. Az én párom farka 10 cm, de kb átlagos vastagságú, és maximálisan ki tud engem elégíteni (a farkával is, nem csak orálisan). A 10 centi hossz a legtöbb nőnek elég. Nem ártott volna viszont a vastagságot specifizálni azon túl, hogy "nagyon vékony". Ha épp hogy átlag alatti a vékonysága, akkor még lehet, hogy semmi gond nincs vele. Ha kifejezetten "nagyon vékony", akkor lehet, hogy sok nőnek nem lenne 100%-ban kielégítő maga a behatolásos szex veled, de ha figyelmes vagy, más módokon kielégíted, akkor az összes értelmes lánynak jó lesz. :)
21L
Régi motoros, de okos gyerek vagy te. Csak jobban tudom mi van a lábam között.
Nem 20-21 cm.
Hanem 17, de majd pont fogom neked bizonygatni. Hagyjad már magad...0
Kedves #8 és #16, avagy 41%-os. Örülök neki, hogy jobban tudod, hogy NŐKÉNT mekkora méretet szeretek!
A ph.asznak sem kellene 17 cm! A 15-16-tól már könnyezek, bármilyen finoman és lassan szeretkezünk (a durvulásról már nem is beszélve).
Nekem a 13-14 cm tökéletes, talán még a 15 ami nagyon-nagyon max, de már az is tud fájdalamakat okozni. Nagyon SOK NŐNEK RÖVID A HÜVELYE!! De te, ezt tényleg jobban tudod, hogy minden NŐ, minimum 17-18 meg 25 cm-re vágyik..
Attól, hogy te egy komplexusos ß....arom vagy, aki heti szinten írja ki az olyan kérdéseket, hogy miért tagadjuk MI NŐK, hogy nem kell nekünk a 21-22 cm, mikor te jobban tudod, hogy kell, meg a napi 120x leírt válaszaidban, hogy márpedig MINDEN NŐNEK MINIMUM 20-25 CM KELL, hát barátom elbattyoghatsz vissza ahonnan jöttél a '17 cm-es' kis puha.....p.öcsöddel együtt (ami inkább elmegy egy 4-5 cm-es mikropénisznek..).
Már egy ideje ezt leakartam neked írni, mert r.oh.adt idegesítő vagy már.
IP-ban miért nem tudnak neked adni?
Mondatot értelmezni nem tudsz. Ne magadból indulj ki.
A legtöbb nőnek kell a 16-18 cm, sőt, van akinek a 19 se sok.
Nektek csikkhajhászoknak jó a 12-13.
Nem egy nővel beszélgettem már, őszitén elmondták hogy nem a 12 kilégítő nekik. Lehet sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!