Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek segített már szexuális téren a "gyakori"?
Volt olyan amiben tanácsot kértetek és hasznosnak bizonyult?
N
igen
sőt, szexpartnert is találtam itt
42/F
Nem, én csak trollkodni járok ide. De meglepően tapasztalom, h azert van jó pár alapból akkora gyökér és/vagy pszichopata,h nem lehet überelni.
Egyébként volt olyan, h párszor próbáltam segíteni és sikerül(hetet)t, mert priviben megköszönték.
Tudod kedves kérdező, az a baj, hogy ide olyan emberek járnak fel többnyire (konkrétan csak a szexuális kategóriára célzok), akik megkeseredettek, csalódottak, szégyellősek, önbizalom hiányosak, aggszüzek, és még sorolhatnánk...Aki kicsit is toppon van, csak itt-ott kéne neki segítség az élethez, azt meg megszimatolják, és lehúzzák még jobban. Másrészt meg ugyanarra van használva ez a platform is, mint a közösségi oldalak. Aki kicsit is jobb státuszban van az átlag lúzerhez képest, pl. szexhez hozzá tud jutni, vagy neaggyisten még párkapcsolatban is él, akkor a sok kis élettelen gyökér osztja az eszet, mert irigykedni kezd és még jobban elszontyolodik, hogy neki ez nincs meg az életben. Pl. olyasmi, ha valami nem jó, akkor miért nem hagyja ott a fenébe (de miért is mondd ilyet valaki, tán abban reménykedik hogy vele fog dugni?). Meg sajnos a legtöbb kérdés pont arról szól, amit az ember csak maga tud megoldani. Pl. ezek a kérdések, hogy "Hogyan mondjam el a páromnak?", "Honnan tudhatom, hogy...?", "Miért csinálja ezt velem?" és ezek szinonimái valóban kiábrándítóak, mert sokan olyan olcsó megoldást várnak a problémára, ami nem is létezik. Szóval szórakozásra jó ez a szexuális kategória, semmi másra.
Érdekes, hogy én pasiként a lány barátaimmal eddig mindent meg tudtam beszélni (de tényleg mindent), és ők soha nem neveztek aberráltnak vagy betegnek, akármilyen vágyamat fejtettem ki, vagy fétisem, mindenben olyan együttérzőek voltak. Ez a közösség meg csapni való (tisztelet a kivételnek, akár neked is, mert ennyiből nem tűnsz még bunkónak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!