Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta a szexuális rovatot olvasom, úgy érzem, hogy a fétisem miatt kisebb depresszióm, megfelelési kényszerem alakult ki. Mit tegyek? 18/F
Mi a fétis? Lehet hogy egyáltalán nem necces. Kinek mi a necces..ugye
N
Nyugi, ez egy teljesen oké fétis.
Engem például abszolút nem hoznak tűzbe a lábak, de ha a párom megkérne, örömmel nyalogatnám neki :)
Ne foglalkozz senki véleményével. Mindig lesz legalább egy ember aki szerint beteges a lábfétis. Sztem a lábfétis az még oké, a pisiszex az már nagyon nem.
De ha ez megnyugtat engem is betegnek szoktak nézni mert a soft bdsm-et szeretem.
L
Ezt az oldalt egy percig ne vedd komolyan, ide vicc emberek járnak:D
A lábfétis pedig csak azokat a nőket zavarja, akiknek csúnya a lábuk vagy igénytelenek.
30 éves vagyok, van már tapasztalatom.
Hidd el a nők jó néven veszik, ha a lábukat is dicséred, kényezteted, csak azért ne vidd túlzásba.
#3 Természetesen a pisifetist nem azért írtam, mert Én betegnek tartanám, én mindent elfogadott, csak viszonyitaskent írtam.
#5 Csak az a szomorú, hogy olyan emberek osztják az észt, h minden beteg, Akik borzasztó jó pontszamokkal állnak, illetve jó a a válaszadasi százalékuk. Szóval az ilyeneket nem Tudom megérteni, minek járnak ide, meg h van annyi százalékuk.
85%-os vagyok, domina. Nincs lábfétisem, de imádom ha a talpamat nyalja
Párom biszex (monogám, de sokak szerint "jajj, meg fog csalni a másik nemmel...") pisifétises, és még pár amit nem sorolnék fel :)
Szóval nyugi
Azért van jó pontszámuk, mert mindig azt írják, amit elvárnak tőlük :)
Na most szerinted milyen ember lehet az, akinek az a hobbija, hogy a Gyakori kérdéseken recseg, hogy jó legyen a pontszáma, mert fél, hogy lepontozzák? :D
Nézd meg az én pontszámom!
Szerinted érdekel?
Neked még elnézzük, mert 18 vagy, de sokan itt idősebb felnőtt emberként gondolkodnak így.
Az a baj, hogy gyerekesek és észre se veszik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!