Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj néhány pózban még mindig néha?
Sziasztok!
Már rég nem vagyok szűz (4 éve), azóta aktív szexuális életet élek. Az elején normálisnak tudtam be hogy itt-ott néha fájt, de normális hogy még most is ez van?
Nyilván nem mindig de pl úgy szoktuk csinálni néha, hogy háton fekszem és a lábam nyújtva a nyakában van, na úgy pl eléggé fáj. De lovagló pózban is ha teljesen ráülök.
Ha hason fekszem nincs gond sose.
Tudom hogy akkor is lehet ez ha a méhszájig elér a penisz de barátomnak 16cm, az elvileg átlag és nem számít nagynak... lehet hogy nálam mégis elér addig és attól faj? Meg lehet ezt “szokni” vagy lehet valamit csinálni hogy ne fájjon?
Sajnos menstruáció előtt 3-4 nappal is már fáj sokszor illetve rögtön utána de gondolom azzal sokmindent úgysem tudok tenni.
Nincs semmi bajod. Nem mindenkinél elforma h milyen mélyen van a méhszája. Valakinek már a 15cm is fáj.
l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!