Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb pasik, mit élveztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb pasik, mit élveztek egy fiatal csajszin?

Figyelt kérdés

Mitől jobb egy fiatal, tapasztalatlan, akár szúz lány egy érett nőnél? Egyáltalán nem éreztek bűntudatot, amikor "megszűztelenítetek" egy "kislányt"?

Kort is írjatok

2019. aug. 2. 00:31
1 2
 11/15 Barnabas333 ***** válasza:
89%

Nekem 32 évesen volt 22éves sokkal jobb, finom édes a puncija, imádja a szexet, energikus... 42F

Lehet tapasztalatban nem egy 30-40-es nő, meg a hangjuk kicsit vékony ami kicsit zavar, de egyébként most is elviselnék egy 18-24 közöttit :-)

2019. aug. 2. 08:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 14 evesen vette el egy 25 eves pasi a szuzessegemet, en is akartam természetesen, mar akkor latszott, hogy az idosebbeket szeretem. Mai napig csak az idosebb pasik vonzanak sexualis teren! :)
2019. aug. 2. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézzetek rá egy 16-18-20 éves csajra. Ha bármilyen férfinek nem tetszenek, akkor ott baj van.
2019. aug. 2. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Milyen kort fed a fiatal?

Nem kell pedofiliárá gondolni egy felnött de fiatal lány esetében.

Nekem pedig volt dolgolgom korombelivel is aki tapasztalan volt.

De a kérdésre válaszolva mi a vonzó a fiatal lányokban? A fiatalságuk természetesen külsőleg.

Sok nő pedig így van a pasikkal csak nem vallják be.

2019. aug. 2. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
15 évesen vesztettem el egy 25+ korkülönbséggel egy pasival. Végül össze jöttünk 😀 Először tök gáz volt, de a mai napig együtt vagyunk. Már elmúltam 18 . 😀 Nem tudni mit hoz a jövő! De én velem egykorúval nem tudom elképzelni, sem a szexet, sem a kapcsolatot.
2019. aug. 2. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!