Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk orális szex közben igénylitek, hogy a partneretek a zacsik alatt a gátat is megnyalja? Esetleg fenék felé is, vagy azt már nem?
Figyelt kérdés
Zacsik alatt a gátat, vagy esetleg majdnem a lyukat, vagy akár a lyukat is.
Aki kapja ki hogy szereti?
Illetve milyen pózben, valamint hagytik ott szőrt?
2019. aug. 2. 00:16
1/9 anonim válasza:
Nem szeretem... Orál közben csak a fegyvercsővel foglalkozzon a többit hagyja szépen békén alatta
Én sem turkàlok egy nő fenekében se...
2/9 anonim válasza:
Lehet èlvezni ha jól csinálják nem össze vissza :)
Hát nem árt előtte leborotválni hamár ilyesbe fog az ember :)
3/9 anonim válasza:
Jáááj csak azt neeee, az olyan mintha makkon harapna egy mókuszka! Jobb a békesség édeském!
4/9 anonim válasza:
Csak az nem szereti aki nem próbálta .
Nyilván teljesen más mint az orál de nagyon jó.
5/9 anonim válasza:
Nekem elég, ha a párom a zacsikkal foglalkozik, néha alatta is kicsit. 😀
6/9 anonim válasza:
Én azt szeretem ha cumi közben rámarkolnak a heréimre és ritmikusan maszírozzák.És időnként visszaszivják a golyóim akár erősebben is.Sajnos kevés lány van aki rendesen csinálja.
7/9 anonim válasza:
nagyon jo,mert tele van idegvégzödéssel és nagyot lehet élvezni,,szo-pas közben lekalandozik a nyelv,gát,majd poponyilas és közben ritmikusan verik..ahh..esetleg meg ujjazva..prosztatat ingerelve..oriasit lehet élvezni.jobb ,mint sima dugas vagy maszti
8/9 anonim válasza:
Igen izgat. Természetesen csupasz :)
9/9 anonim válasza:
Én leborotválom teljesen.Azt szeretem ha masszírozza a skulóimat a párom közbe.De szokta nyalogatja is.De szeretünk közösen játszani a farkammal is!😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!