Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 16-17 évesnek a 20+, kicsit érettebb fiúk jönnek be az mennyire "veszélyes"?
Figyelt kérdés
Nagyobb eséllyel vágják át vagy használják ki mert fiatal? A korosztályában kinézhetik emiatt, túlreagálva hogy nagypapát keres stb pedig nem ennyire durva különbségről van szó? Mi lehet még másabb egy kicsit érettebb férfivel való randizásban mint egy korabeli, hasonlóan "gyerekes" sráccal?2019. aug. 1. 22:23
2/12 A kérdező kommentje:
Csak idézőjelesen, nem szó szerint. Inkább rizikós vagy hogy mondjam, csak próbáltam figyelemfelkeltően megfogalmazni a kérdést. De kifejtettem lent hogy mire célzok.
2019. aug. 1. 22:26
3/12 anonim válasza:
Nem veszélyes. Akár +10 év kor különbség is simán belefér. Minden azon múlik mennyire vagytok egy hullámhosszon. A kor csak egy szám.
4/12 anonim válasza:
Max annyiban, hogy lehet csak arra kellenél a pasinak, és nem lenne türelmes
5/12 A kérdező kommentje:
#4 hát igen ettől tartok, hogy csak jó buli lenne egy fital csajt meghúzni aztán ennyi. De elég félénk vagyok szóval ha valakinek csak egy alkalom lennék az arra várhat bőven, remélem a srácok nem várnak annyit ha tényleg csak egyre lennék jó.
2019. aug. 1. 22:31
7/12 anonim válasza:
Sztem nem veszélyes.
Ezt nem lehet kórhoz kötni, h melyik korosztály lenne a legveszélytelenebb.
L
9/12 anonim válasza:
45 és nem csak egy alkalom? ;-)
Ffi
10/12 anonim válasza:
Nem "veszélyes" egy korabeli ugyanúgy be tudja csapni, érzelmileg kihasználni. A kérdést inkább fordítva kellene feltenni, mármint miért akar egy 20 éves srác egy 16-17 évessel lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!