Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szóban minden csaj sub, de amikor a tettekre kerül a sor, szinte teljesen kifordulva magukból kérik ki azt, hogy márpedig őket nem pofozhatja meg senki az ágyban!?
Illik lefixálni előtte, hogy kinek mi fér bele? Valakit fojtogathatsz is, mert szereti pl.
Ha nincs lebeszélve , es pofozod , jóhogy felháborodik!
Asub
Asub szerintem nem azt jelentihogy MiNDEN alázást köteles elfogadni, amit nem szeretne..
Mert a Subság nem csak abban nyilvánulhat még hogy pofozod ,ütöd.
Elég ha határozottan falhoz nyomod/lököd szét húzod a blúzát úgy h a gombok repülnek le fogod 2 kezét egyik kezeddel a másikkal még fogod egy picit a nyakát tekintetét magadéhoz emeled és forrón megcsókolod majd megforditod hatra fogod a kezeit és elkezd pásztázni a másik kezed a mellén a hasán, combjan még markolod majd a fenekére csapsz egy férfiasat ő fel jajjdul, szisszen ,hajánál fogva hátrább húzós a fejét megcsókolod. Majd megsimogatod ott ahol az előbb megütötted.
Újra a hasat simogatod benyúlsz a bugyiba hmmm érzed nedves megunhatod a puncsiját és a poriját egyszerű ő nyögdécsel te fogod érősen. Majd mielőtt össze rogyna farokra húzós és jól még b...szod...
És Téssék még volt a Dom-Sub felállás, pofozkodás nélkül...
A -seggre pacsi meg még izgató is ...
26N
Félreértitek! Ahogy írtam a mondat elején, szóban nyilván kideríti az ember, hogy a másikat mi izgatja, mi vonzza....
Pl. : - Ohh engem kötöztek már ki, szerettem ahogy a kender kicsit szorította csuklóm....
- Ohh én imádom amikor egy pasi rendesen felülkerekedik rajtam, szeretem ha folytogat, megpofoz és keményen leszop@t..Ilyen és ehhez hasonló beszélgetések után,naná hogy felforr a vérem és úgy gondolom, hogy végre valaki akivel egy az ízlésünk... Ennek ellenére tapasztalom azt sokaknál, hogy mintha visszakoznának a dolog elől... Pedig igen adott esetben egy fenekelés, kisebb pofon, szájba köpés nagyon izgató is szokott lenni!
Mert ehhez egyfajta bizalom is kell. Ne várd el h az első alkalomnál egy nő is teljesen odaadná magát neked. Ezt fel kell építened.
L
Akikkel ilyeneket írsz, azok csak írni tudnak/mernek. Ha személyesen sem mindegy mit csinálsz. Ha pofánversz egy nőt attól te nem dom leszel, csak egy erőszakos bunkó.
Szomorú, hogy sokan ezt ezzel azonosítják pasik is, nők is. Pedig ez a játék nem erről szól. Az alárendeltségről, a feltétel nélküli bizalomról, stb... Lehangoló ez a sok ostobaság amit itt is lehet olvasni néha... (egyre gyakrabban)
43F
Hohó, ne abból indulj már ki, hogy ITT mit írogatnak névtelenül.
Azon gondolkoztál már, hogy "ha elborul az agyam mert nem engedi" és ezt észreveszi rajtad a partnered akkor már hirtelen annyira nem is fogja akarni?
A BDSM alapja a bizalom. Az, hogy valaki kedvel valamit, vagy nyitott rá még egyáltalán nem biztos, hogy az első szeánszon minden meg fog történni, sőt...
Idővel majd talán - amikor kialakul a bizalom. Türelem, türelem, türelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!