Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiakat is izgat ha egy nő küzdő sportol?
Figyelt kérdés
22 éves igényes, mindennap gyúró fiatalember vagyok és szívesen ismerkednék bunyós csajokkal, tök jókat verekedhetnénk, szexuálisan izgató gondolat. Mit gondoltok erről?2019. aug. 1. 14:46
1/8 anonim válasza:
Semmit nem gondolok róla. Téged ez izgat, nincs ebben semmi rossz.
2/8 anonim válasza:
Gyúrás mellett te is űzöl valamilyen küzdősportot? Vagy nálad lenne az izom, a másik félnél meg a technika?
3/8 A kérdező kommentje:
Jelen felállásban nálam lenne az erő nála a technika de nemsokára sztem elkezdek újra küzdő sportolni és akkor mindkettő nálam lenne. Vadítók a bunyós csajok nem férfitársaim?
2019. aug. 1. 15:06
4/8 anonim válasza:
Én személy szerint BJJ-t tolom és nagyon bejon ha egy lány azinten ezt az utat választja.Lehet velem van a baj,de en nem tudnek lanyokal kuzdeni 1: nem adok bele mindent,mivel feltenem a lanyt.2: lehet szexualisan felizgatna es az kellemetlen nekem.De ezektol fuggetlenul nagyon ertekelem ha egy lany ezt az utat válassza magának.
5/8 anonim válasza:
Férfi önbecsülésed nem sérülne, ha egy lány simán bevágna armbar-ba vagy komolyan akkorát ütne, hogy az fájna?
Mert a bunyós csajok mindig addig tetszenek a pasiknak, amíg tényleg meg nem mutatják, hogy mit is tudnak.
6/8 anonim válasza:
Tetszenek. Nem űzök ilyen sportot, max. próbabábu lehetnék számára, de akkor is tetszene.
7/8 anonim válasza:
Én csaj vagyok és boxolok, de ha pasim lenne akkor nem akarnék vele verekedni, szóval engem nem hoz lázba ez a téma.
8/8 anonim válasza:
Engem nem izgatnak az ilyen csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!