Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat vagy a nőket izgatja ez jobban?
Figyelt kérdés
Hallottam egy olyan fétisről, hogy valakit az izgat ha nagyon kell pisilnie, de nem megy ki mosdóba, vagy ha az ellenkező nemű emberen látja, hogy nagyon kell pisilnie.
Szerintetek ez nőknél vagy férfiaknál gyakoribb fétis?
2019. júl. 26. 17:27
1/24 anonim válasza:
Elmebeteg dolog!
De a mai fiatalság zöme milyen? Majd kaptok egy szép vesekövet idővel, mert direkt visszatartjátok a hugyozást, azt majd ordíthattok amikor robbantani kell... amerikából jön a liberális elmebaj!
2/24 anonim válasza:
Nekem is ez a fetisem imadom m 24/L
3/24 A kérdező kommentje:
#1 légyszi máshol szitkozódj.. Nem ez volt a kérdés
2019. júl. 26. 17:31
4/24 anonim válasza:
1-esnek igaza van. Nem szabad a pisilést visszatartani, mert súlyos húgyúti problémákhoz fog vezetni.
5/24 anonim válasza:
Látod? Ennyi eszük van. Szitkozódsz. Ennyi eszük. Kérdező még is ki akarna veled dugni? Kitudja mit kaphat el tőled az ember.
6/24 A kérdező kommentje:
#5 hogy jön ide a dugás?
2019. júl. 26. 17:34
7/24 anonim válasza:
Hát hogy? Te a szádon keresztül pisálsz talán?
Én a lábam közül szoktam!
8/24 A kérdező kommentje:
Képzeld én másik lyukon pisálok (ha már te is így használtad).. De akkor legyél hülye :)
2019. júl. 26. 17:38
9/24 A kérdező kommentje:
Mondtam egy szóval is, hogy én ilyet csinálok? Ne legyél már ennyire gyökér.. Egy ártatlan kérdés volt.
2019. júl. 26. 17:43
10/24 anonim válasza:
Nem minden esetben okozna vesekovet stb, mas orvosok ajánlják az embereknek hogy próbálják visszatartani a pisit mert ez erősíti a húgycső záróizmát, és nőknél szülés után kevesebb valószínűséggel lesz vizeletcsepegés,ugyanigy időskorban,persze ez nem azt jeleni, hogy izzadásig vissza kell tartani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!