Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fájdalmas szex, szűk hüvely?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalmas szex, szűk hüvely?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és hiába izgultam fel nagyon a barátomtól mégis fájdalmas volt a szüzességem elvesztése. Amikor csak simán ujjazott akkor is csipős érzés volt. Amikor oda jutottunk hogy betette gumival iszonyatosan fájt. A második és a harmadik szex is kellemetlen volt. Élveztem de nem tudtam elmenni. A pasim le is lankadt mert megijedt hogy fájdalmat okoz. Mikor lesz jobb, mikor fogok tudni elélvezni a dugástól? Mennyi idő még jobban kitágulok? Másnak is el kellett hogy teljen némi idő még megszokta? Olyan fura érzésem van közben, mintha állandóan pisilnem meg nagyvécéznem kéne közben. :D

2019. aug. 1. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szűzhártya átszakadása egyénileg változóan megítélhető fájdalommal jár. A sérülések pár napos gyógyulása alatt nem javallt a nemi élet folytatása. Mivel a szűzhártyából visszamaradhatnak lifegő maradványok, egy későbbi szex során ezek is sérülhetnek, vérzés is kialakulhat. A hüvely nem megfelelő tágulása is okozhat fájdalmat, ez azonban jelentős mértékben pszichés okra vezethető vissza, a görcsös vaginizmus azért ritka.
2019. aug. 23. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Eleg annyi is h ovatlan vagy wcn es mar el is kaptal valami bacit vagy gombat. Menj el nőgyogyaszhoz es az is adni fog egyfajta megnyugvas hogy nincs baj meg könnyebben ellazulsz.
2019. aug. 23. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Voltam már így hasonló érzésekkel férfiként.Elsőre éreztem de nem lett jobb.Nem mindenki passzol.
2019. aug. 23. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem20cm. Sanos volt olyan lány akinek fajt hiaba az ovszossag. Ölelessel bucsuztunk
2019. aug. 23. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!