Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat károkat a hüvelyben a túl nagy farok?
Igen tud kárt okozni.
A hüvely nagyon rugalmas és szex közben felveszi a pénisz formáját, igen érezni fogod a kisebbet sőt lehet egy kisebbet te jobban élveznél, mert az hogy fáj nem jó, nem kellene fájnia.
Szia, nekem is volt ilyen.
Exem 20 volt, fájt ha belém hatolt (fel voltam eléggé izgulva és nem volt durva!). Az első 1-2 perc nagyon lassan ment mindig, utána lehetett mindent.
Azt vettem észre, hogy miután végeztünk 1-2 napig fájt a hüvely bementnél. Ki lett dörzsölve és picit csípett ha pisiltem, de elmúlt (nem vagyunk nemi betegek).
Most van egy pasi, akinek kisebb a pénisze és elsőre csodálkoztam is, hogy olyan könnyen ment 😁 Nem élveztem annyira, mint amihez hozzá vagyok szokva, de igyekszem eskü (és reménykedek benne hogy néhány alkalom után menni fog 😞). Viszont se közben, se utána nem fájt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!