Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz tud lenni az ha tapasztalatlan egy fiú?
Eddig még sosem volt barátnőm. 1-2x szexeltem. Szóval nem sok tapasztalatom van.
Most van egy lány akivel bejövünk egymásnak, szép lány tehát biztos szexelt már jónéhányszor. Ha esetleg szexelnénk és béna vagyok akkor lehet nem akar többet találkozni?
Nem hinném hogy párkapcsolat lesz belőle inkább ilyen barátság és kicsit több :)
Dehogy gáz, majd idővel mindenki szerez tapasztalatokat.
L
Pontosan ahogy az utolsó mondta! Pl ha asztalos vagy, akkor is mindegy, hogy tegnap kaptad meg a bizonyítványt vagy már 10 éve a pályán vagy. A lényeg, hogy nagyon figyelj oda a vevőre.
Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Igen, aki kezdő az bénább, aki meg rutinos az ügyesebb. Nagyon gáz tud lenni ha kezdő vagy? ÜBERGÁZ tud lenni. Biztos, hogy nagyon gáz lesz azért mert kezdő vagy? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!