Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elitéletek ha egy lány mazochista? 28/L
Figyelt kérdés
Ertsd:Szereti ha felpofozzak, lekoptatnak, megalázzak.2019. aug. 1. 11:23
11/24 anonim válasza:
Nem ítélem el, sőt bizonyos fokig még izgató is szexuális értelemben, de csak az "enyhébb" formációkban😁
12/24 anonim válasza:
Az még nem mazochista hanem ilyen BDSM mániás vagy mi. Akkor lenne mazochista ha beledöfnének egy kést és élvezné ahogy ordít fájdalmában.
13/24 anonim válasza:
Habitus, szexuális preferencia függvényében erre mindenki másképpen reagál. Kinek a pap, kinek a papné. Ha arra volt kíváncsi hogy vannak-e olyan férfiak akiknek tetszik, vagy éppen izgató, akkor a választ megkapta: igen :) (sőt bőven vannak)
14/24 anonim válasza:
Senkit nem ítélek el, mert Isten dolga az.
15/24 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik.
Én sosem tudnám megalázni, vagy bármilyen téren bántani azt, akit szeretek.
16/24 anonim válasza:
Nem ítélem el, de elgondolkodtató, hogy ezt miért akarja átélni? Mi a jó benne? Én sem tudnám megtenni, akkor inkább bántana engem.
18/24 anonim válasza:
Megteszem,ha szereted,annyi pofont kapsz,amennyit csak akarsz...írj nyugodtan 46F
19/24 anonim válasza:
Az ilyet nem elítélni szoktam. Általában beleszeretek. A pofozkodás helyett a fenekelést, korbácsolást preferálom.
46/F
20/24 anonim válasza:
Nem ítélem el. Sőt, ha kezelhető, akkor tok jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!