Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok mekkora előny/hátrány, ha egy lány enyhén szadista, vagy mazochista hajlamú?
Figyelt kérdés
2017. júl. 9. 23:33
5/14 anonim válasza:
A szadista az hátrány...legalábbis,ha kapcsolat akarna lenni.
Ha mazó,verem ha neki ettöl jó.
7/14 anonim válasza:
Ha a paskolást szereti, akkor miért ne kapná meg. Ez ismerkedés során úgyse derül ki, csak amikor lepedőt gyűrtök.
8/14 anonim válasza:
Nekem nem gond, egy bizonyos szintig.
Egy exem azt akarta, hogy megüssem, de nem voltam rá képes, még csak kezet sem tudok nőre emelni.
A fenekelés az jó szerintem, meg a fojtogatásban is benne voltam, de azt sem tudtam durván csinálni.
A nő meg odalent hagyjon békén, de amúgy bárhol máshol karmolhat, karcolhat, vághat, ezek izgatóak tudnak lenni, csak a kicsi ént ne bántsa.
9/14 anonim válasza:
Szexben oké.
Azon kívül egyetalán nem.
10/14 anonim válasza:
Miert ne?:D engem nem zavar, csak ne tegyen senkiben maradando kart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!