Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha straponnal játszanék egy fiúval? 18/L.
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 09:08
1/16 anonim válasza:
19/L, straponnal játszom a fiúmmal.
Miért lenne baj?
Ha mindketten benne vagytok, és jól csináljátok (rendes tágítás előtte, folyamatosan kommunikálni, bő síkosító stb.) akkor remek élmény lehet, jó szórakozást hozzá :)
2/16 anonim válasza:
Dehogy baj, egész sokan szeretik szerintem.
4/16 anonim válasza:
Nem baj, azzal játszol akivel akarsz, és azt csinálsz amit akarsz. Ne itt reklámozd magad, vagy ha azt mondjuk h baj akk nem fogod csinálni?
L
5/16 anonim válasza:
Nem. De háromszor adnám vissza😉😀
7/16 kisördög1 válasza:
Csináld,próbáld ki ha izgat, csak keress hozzá olyan pasit aki bevállalja, mert sok pasi nem megy bele!
8/16 anonim válasza:
Nem baj. Nekünk kettő van. :)
Egy amit én rakok fel, másik pedig az övé. Ő is szokott engem és én is őt.. :) Nagyon szeretjük.
Én neki úgy szoktam hogy közben kézzel verem a farkát.
Ő pedig nekem vagy dupla behatolással, vagy egyiket berakja másikat pedig hozzám dörzsöli, veri.. :)
23L
9/16 anonim válasza:
Dehogy baj. Valójában sokan szeretik nőtől...
F
10/16 anonim válasza:
Én mért nem talalok ilyen lanyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!